Rabu, 27 Oktober 2010

JOM TERJAH BATA SALE; BERBALOI

Tadi petang ajak papa terjah BATA sale kat Menara Mustafa Kamal, Mutiara Damansara.
Harini hari first...siap kata kat papa "kalau g lambat kang banyak dah abis saiz"
Ayat tu macam nak borong banyak jer kan???
Papa jawab: "banyak maner nak beli nih"
Hahahaa..itu ayat perli tau

Walaupun kena perli tapi puas hati sebab akhirnya papa ikut jugak kerenah bini dia nih.
Sale ni OK jugak ler..banyak jugak barang n choices, size pun banyak ag..



Gambar mesti ader lah kan..
kat board tu tulis 10 pairs for RM50 (berbaloi-baloi kan???)
5 pairs for RM30

Kat bahgian luar banyak kasut sekolah ngan selipar2 (dewasa dan kanak2)







Ni antara yg ada kat luar
harga kebanyakannya bawah RM10
boleh campur2 cukup 5 for RM30
10 for RM50

Kat dalam bahagian kasut2 dan beg
sunglasses dan belt pun ada tau




yg ni RM20- RM40
Marie claire and BATA



Yg ni semua RM10 sepasang
boleh campur ngan kat luar
yg ni included dalam offer 5 pairs for RM30, 10 pairs RM50


Beg dari RM20 -RM40
tapi beg dah x banyak stok ada...
yg tinggal nih semua mama x berkenan
dia punyer promo bin pun dah nak kosong.


Branded shoes cam adidas ngan Nike pun ade
Papa kata harga ok ler..tapi papa xder yg papa berkenan (papa cerewet skit tau)



Ni hasil rembatan
1 untuk mama 1 utk Dhiya

cukup ler tuh, mama bukannya bekerja
kasut kat rumah ni pun ada yg x terpakai ag.
Sebenarnya mama dah ader kasut yg berkenan (Brand lain tau)...hehehe

Dhiya plak, memula sampai dia dah berkenan ngan kasut ni
asyik cakap cantik jer
Mama ingatkan nak beli sport shoes utk dia, nak g joging petang2, tapi xder yg dia berkenan
Dhiya ni cerewet jugak tau, kalau dia kata xnak jangan ler beli
sebab dia memang xnak pakai..huhuhu

kesimpulannya, berbaloi jugak ler kalau nak pergi. xder ler hampeh sangat






Nota kaki:
Skrang ni jarang2 jumpa warehouse sale yg betul2 berbaloi

6 ulasan:

maya amir berkata...

wahh gilak best.. mesti rambang mata:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

kiter pernah pi area PJ ni...memnag berbaloi biler selipar balqis only RM1 je...

BIONIC WOMEN berkata...

maya amir:
memang best ler....kalau setakat nak pakai wat basahan kijer banyak kasut yg boleh beli

anje:
Selipar budak2 banyak tau..tp anak saya ni cerewet..kalau dia x berkenan jgn ler beli, komfom dia z pakai..RM1 pun kalau dia x pakai membazir jugak kan???

MrS. F!zA berkata...

best gilerrrr eily!!! kalo kami ber2 la tk thu la byk mna kna rembat..kekeke

BIONIC WOMEN berkata...

Fiza:
Best fiza, kasut2 budak besar Darwisy banyak jugak tau..tapi dia longgok kena cari ler size sesuai.

Eily x bekerja fiza, x perlu kasut banyak2..hehe.(kat rumah pun terlebih banyak)..agipun eily ada voucher vincci n summit x guna ag..nak membeli kat situ.

Hubby plak cerewet, dia bukan senang2 nak rembat2 nih..huhu
(seb bek bab makan x cerewet)

n@m@n berkata...

memang berbaloi tuuu..

boleh ganti kasut² yang lama kalau tahu awal ni..hehe