Rabu, 20 Oktober 2010

SILA AMBIK PERHATIAN!!!!!!

 ‎!!WARNING!! 
Do NOT join the group currently on Facebook with the title 
"Becoming a father or mother was the greatest gift of my life"...
it is a group of pedophiles trying to access your photos...it was on Fox News at 5. ...
Please copy and post!!! 
Let's keep our children safe! Please take a ...minute to copy and paste...
 
Mama jumpa ni dalam my FB wall. Harap amik perhatian ek ibu2 kat sana...
bahaya datang dari sebarang sudut...
Nota kaki:
Dunia skarang nih, macam2.....pening di buatnya, risaukan keselamatan anak, risaukan keselamatan suami..
diri sendiri pun dah x terpikir..hadussss

4 ulasan:

nabilah_2908 berkata...

mcm2 hal...ada jer taktik mereka ni kan...hrumm...

dunia ni rasa mcm dh tk selamat dh..

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERANA SEGUGUS KUNCI

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

kak ayu pun dah post dalam wall FB kak ayu...takut gak taktik dioarg ni..

Diyana Zulkifli berkata...

huhu.mmg takut sgt.diyana pun skrg dah setting security fb semula.semua utk tatapan friends only.friends to friends pun,gmbr2 ada yg tak bulih tgk...dulu,semua diyana setting everyone.huh

BIONIC WOMEN berkata...

Nabilah:
tu lah..kita yg ada anak pompuan ni sangat ler takut..tapi bila baca wikipedia..pompuan pun leh jadi pedophiles tau..takut

kak ayu:
risau sangat keselamatan anak2 kita kan??? kat negara kita pun berleluasa kes gini, tengok nurin dulu ler..

Diyana:
good action Diyana...