Ahad, 1 Ogos 2010

BAD SHAWL DAY!!!! :(

Klau perempuan2 yg rambut percuma (free hair ler....) dowang panggil bad hair day bila hari2 yg rambut dowang liar x dapat dijinakkan lagi tuh..hehe. Bagi golongan pompuan macam mama yg bershawl ni..kena panggil bad shawl day..kuikuikui..istilah tu mama reka sendiri.

Korang pernah hadapi x? Semalam mama menghadapinya...sedih dan teramat tensen. Semalam dalam jadual aktiviti kami merewang ke JUSCO Bukit Tinggi. Lepas lunch mama pun bersiap, dalam kul 3 mama pun start mengenakan shawl...tapi entah naper shawl yg slalunya 5 min jer leh siap harini sampai kul 4 pun x siap ag...papa dah jeleng2 kat mama..so daripada papa cancel g merewang mama pun kuar jer ler ngan shawl yg xtaulah macam aper..huh..
Ni gambar sebelum keluar rumah...
eh..saya tidak pregnant ye..baju itu terangkat dan tersangkut kat almari tu..huhu

This is one of my favoret shawl..slalunya dia x meragam pun..harini ntah naper macam ampeh.
 Ni ler gaya mama gi jengjalan semalam..selebet giler asenya

Bila sampai dalam kete...tgk mirror x puas hati giler asenya...gerammmmmmmmm..nak marah pun ad


Korang slalu x kena macam ni?
Papa kata shawl tu x menjadi sebab mama emo arini. Emosi terganggu then shawl pun x jadi...bole ker camtu?



Nota kaki:
*Masih jeles kat orang yg nampak cantik jer pakai shawl..huhu
* kali ni kuar dgn mood yg melayang sebab shawl ni ler..hadoss..sudahnya sampai kat Jusco, masuk tandas pin jer kat belakang..xder lilit2..Gerammmm tauuuu (semakin selekeh jadinya)

4 ulasan:

T@sh Sch@ berkata...

a ah ...

lagi satu sbb pipi dah naik atau dagu dah mendua kut ...

ahaks ...

*gurau jerrr

BIONIC WOMEN berkata...

uikkkssss...malu akaks dik oiiii...memang pipi mnaik dagu menurun kut..kuikuikui

MRS. K berkata...

muahaha.. bleh plak shawl meragam eh? kekeke.. kite memang tak pakai shawl yg kain jenis lembut tu.. kite pakai jenis kain jojet jer, senang nak lekat kat muka ni

BIONIC WOMEN berkata...

mrs k: haaaa..kita dah beli dah shawl tu..so si kain licin2 ni selamt ler kamu dalam kotak2 iru