Selasa, 31 Ogos 2010

KERANAMU RAYA

Semalam seharian kami sekuarga bersoping moping di JUSCO Bukit Tinggi....seawal kul 11 kami dah ad disana ok??? Sebenarnya papa nak servis kete kat Eneos tu, then mama memang suka soping kat situ, org x pack sangat macam kat Sunway Pyramid atau One Utama. Nak parking pun amik masa berjam2...kat Jusco bukit Tinggi ni parking banyak sesangat then parking free sebab servis kete kat eneos.

So bermulalah episod menjelejah mencari macam benda. Tapikan x banyak gambar pun yg sempat snap. Dhiya agak aktif ler semalam. Asyik melayan karenah dia jer. Tapi seb bek x ngamuk, just dia tu kesana kesini. Stroller tu wat troley isi barang lak..hahaha

Tengok hasil jer la ek...hasil ni termasuk yg soping kat Jalan TAR ari Khamis ritu.....

Memula layan ler gambar mama yg semakin tembam ni..(kat Eneos car centre)


 
 Hasil sopingan....


 Sooooo....semalam semuanya settle utk raya.
Sebenarnya, kebanyakan baju raya kami dah beli sebelum puasa lagi..
kumpul skit2..dekat2 ry ni beli sekadar nak mencukupi jer.



Jom tengok ape ader utk raya

 Dress Dhiya yg semuanya mama soping online
Mama suka beli dress Dhiya ngan kak Ida from MAYANGSARI KIDS COLLECTIONS
dress2 kat situ cantik2 dan harganya murah

Blouse , t-shirt dan jeans Dhiya
Blouse dan T-shirt Dhiya mostly from BB Maxx, mama memang suka bli baju Dhiya kat situ
harganya murah dan design unik
Sluar jeans from Padini and Hush Puppies

Baju kurung Dhiya yg juga bli online
Warna aper sebenarnya??/ rahsia ler dulu, bagi hint jer


Papa punyer
Shirt, baju melayu, samping and kain pelikat

Baju raya mama..
warna aper? yg maner 1....biarlah rahsia..

Baju raya utk tok Dhiya, kain pelikat utk aki Dhiya and Tudung utk tokma Dhiya

Then nak share ngan u oll semua...
kalau nak beli dress utk girls kan...try terjah Brands outlet, Aeon bukit Tinggi (Sebelah PADINI)
kat situ banyak sangat pilihan dress yg cantik2
harganya dari RM59.90 hingga RM79.90 asenya


Ni antara gambar dress yg mama sempat snap, sblm mama kena tegur 'miss, no picca plessss'..huhu
Ad yg buy 1 free 1...
seb bek ler mama dah banyak beli dress Dhiya.



Last skali kan..u oll layan ler gambar anak saper ntah ni, yg nakal duk nyorok celah baju..
konon2 nak nyorok, muka jer yg tersorok..hahaha







Nota kaki:
X sabarnya nak balik raya...

2 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

aduss...jelesnya tgk awak dah shopping bagai ni hah..kita baru nyempat beli baju kurung aleesya + ayyunie jer ni..

ayu pun suka kat brand outlet gak..kat situ banyak dress kan...tapi harga boleh tahan lah...

BIONIC WOMEN berkata...

ibu damia:
eily soping sebelum pose aritu ag...kumpul skit2. nak raya ni cuma cari penambah perisa jer..hahahah

memang banyak dress kat situ, cantik2 tapi harganya lumayan.hahaha