Ahad, 22 Ogos 2010

HADIAH X TERDUGA SAMBUT KEPULANGAN

Yuhuuuuu..i'm back....
dah selamat sampai dari kampung...sabtu malam
Ahad hari untuk rehat dan relaxxxxx, nak menulis pun idea masih kurengg..

Sunyi plak umah ni, sebab tokma tinggal kat kg dengan kakak papa. So kami 3 branak jer kat umah.
Tadi pun berbuka puasa kat luar, sebab barang2 basah lum bli. First time berbuka kat luar puasa tahun ni.

Tapi kan yg paling best,kepulangan mama semalam disambut dengan surprise yg memang mengharukan..
Dalam peti surat mama ada ni...




Ada pos ekspress yg agak berat kandungannya..
Tertanya2 gak aper benda ni..asenya mama xder order aper2 online sejak akhir2 ni

Then buka..

Then terteralah nota ni di bungkusan hadiah itu..
(sori gambar x jelas, pakai henpon tengah2 malam, ini ler hasilnya)
Nota tu dah terkoyak skit..sori yer Tash scha..berebut ngan Dhiya..hehe

Nak tahu kandungan yg berat tu????
OMG....2 helai shawl yg sangan cantik dari T@sh Sch@ sebab mama jd first prson yg YM dia.
Terima kasih Scha...i likeeeeeeeeee 
Asenya inilah penghargaan yg paling best sejak jadi blogger ni.hehe
(yg hijau tu, shawl lycra tau..baru ingat nak beli 1 nak try..tapi TasH Scha dah bagi dulu)
nnti kena wat entry sesudah menerai shawl ini plak..hehe
Terima kasih skali ag kat Tash scha.


Bukan itu sahaja tau ada dalam peti surat...

mama dapat

Libresse dah sampai..
sebelum2 ni asyik tengok orang published tentang libresse skang mama pun dah dapat
x jeles ag..hehe



nota kaki;
Susah betul nak cari Baju kurung warna grey utk Dhiya..sesaper tahu maner2 ada baju kurung grey utk Dhiya bagitau mama ek..huhu

5 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

huhu bestnya dibri pghargaan.. hehe

eh, kta pon tk bli lg bju melayu darwisy..plan nk cuti msa cuti skolah.. soka! sbb lakiku tk pyh apply cuti..dh mmg cuti.. hahahaha.. best eh kalo dpt soping baju anak.. help !help! tk sbr tggu gaji.

tema grey ke thun ni??

MRS. K berkata...

oh, rezeki ramadhan tu!

Wansteddy Tales berkata...

wah best3 ><
tahniah eily. baru2 ni pergi parenthot kat midvalley. dapat pek kotak Libresse. xsangka dlmnya penuh dgn pad. murah hati betul kompeninya ><

T@sh Sch@ berkata...

:D
Instinct kuat kak .. tu yang dapat tu ... hehehhe

Hope u like it ...
thanks again

BIONIC WOMEN berkata...

Mrs Fiza:
memang nak wat tema grey tahun ni sebab mamanya dah ada baju grey...
maner taubaju anak susah nak dapat grey..puas dah melilau.

Mrs.K:
tu ler, rezeki ramadhan yg amat mengujakan..hehe

Wan:
wowww..lamanya wan x menyinggah..hehe
tulah...hebat tul marketing promo kompeni ni..

Tash Scha:
teraaaaaaammmmmmaaaaat suka Scha.
time kasih tau....