Isnin, 16 Ogos 2010

REZEKI MENYERTAI GIVEAWAY

Baru nak post entry ni kan...........dah basi dah kot. hahha.
Anyway this entry didedikasikan buat penganjur2 GA dan contest yg mama sertai
dan mama bernasib baik serta dimurahkan rezeki utk memenangi semua ni
Alhamdulillah.....rezeki tuhan

Dapat tirai mickey mouse ni dari Nurul Azham

Yg ni dapat sempena GA hariz

yg ni plak menang contest ibu dini..
Dapat BlusheR Givenchy, FM dari Aussie, dan ag 1 keychain dari Aussie gak(keychain papa dah amik)

  dapat card wallet yg kiut dari babyibu
Mama dapat yg oren tu..


Dapat beetle kiut ni dari GA besday Farihin
Dhiya dapat yg biru hijau tu..kiut tau, bleh pusing2, memula dapat tu Dhiya sepanjang masa men ngan bug ni

  Dapat mouse lappy dari GA xder perasaan..
kiut sangat bentuk sabun. Dah guna pun mouse ni..

Dan
Yg terkini menang GA babyibu:Baby Ruffkins
Hadiahnya belum sampai.
Hadiah yg maner satu agaknya dhiya menang..
sebab hadiah diberi secara rawak.

Time kasih semua kepada penganjur
len kali wat GA ag..kalau xder aral melintang dan kerajinan mama terserlah..mama akan join ag..hehe



Nota kaki:
Teringin gak nak wat GA lg..tapi ada ker orang nak join. Dulu wat GA papa Dhiya pun x ramai org sertai

7 ulasan:

nadiah berkata...

salam ramadhan sis.banyaknya dapat hadiah menang GA tahniah ya!!!
murah rezeki tu namanya kan!

BIONIC WOMEN berkata...

Nadiah:
Alhamdulilah..murah rezeki.
rezeki anak kot

Diyana Zulkifli berkata...

wah.best2.byk btul hadiah eily n dhiya dpt.diyana malas skrg tkde mood nak ber GA2.hehe

MRS. K berkata...

pergh.. gila banyak!

congrax!

mama_umar_maryam berkata...

byk tuh..ade org mmg jenis sng je nk dpt adiah,luck slalu!heheh,zety payah sketlahh

BIONIC WOMEN berkata...

Diyana:
eily pun ikut mood, kalau ase xder idea nak nulis or x sihat maka eily akan mengontestkan diri..hehe

Mrs,K:
Alhamdulillah..rezeki Dhiya

Mama umar maryam:
Setakat kalau GA tu ada ler rezeki, kalu contest payah amat nak menang..yelah gambar semua guna heset cikai jer, dowang pkai camera canggih2, siap leh edit2

nabilah_2908 berkata...

wah...bertuah betul..bnyk dpt hadiah..

buat la lagi kak...tp biar universal...para ibu2..dan juga golongn single mcm sy ni pun boleh join..hehe... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT