Rabu, 4 Ogos 2010

NEW STYLE....NEW LOOK

Dulu masa tudung fareeda tengah glamor giler, mama memang x suka tudung tu sebab bila pakai muka mama nampak bulat sangat. Nyampah nengok muka sendiri.

Tapi bebaru ni , ad ler kawan mama jual tudung fareeda then suh mama try..tengok cam ok plak muka..terus mama rembat, plak tu kawan mama jual murah jer RM45 sehelai...murah ler tu berbanding ngan butik kan? (Sebenarnya mama ni kalah toi ngan kengkawan yg wat bisnes then guna ayat "tolong ler kawan, beb"..hadusss camner ek nak wat?)

Nak nengok ker muka mama? Sebenarnya xder lah cantik pun, chubby tetap chubby tapi x bulat sesangat macam dulu kot..dan yg wat mama tertarik tu tang awning dia..steady camtu jer...Dhiya tu lasak kalu dalam kete..kalau pakai shawl tu mesti tersenget gak jadinya...apatah lagi kalau pakai tudung bawal. Memang x serupa ngan masa mula2 turun umah..



 Warna ni cantik sangat...mama suka



 Aksi2 bertudung Fareeda...walaupun kechubbian ku masih terserlah...tapi senang a pakai tudung ni..heheh




Nota kaki:
Jeles tau tengok muka orang tirus cantik jer pakai tudung cenggini..muka mama ni bila la nak runcing..xder chubby2 tu..huhu

6 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

eh jap.. rm 45?? takut yg ciplak..pasal bc kt website fareeda, hati2 dgn tdung ciplak fareeda..pasal mmg pnh jmpa pon.. huhu ai kn bekas finalis model fareeda.hahaha

MRS. K berkata...

hohoh.. lawa la tudug 1st tu...

Momma Mia berkata...

huhu gojes laa takde la bulat maner pun... ni ikhlas tau Eily...

jumie berkata...

ELy, i berkenan yg warna hitam tue.. leh tlg belikan i 1... nanti i bayar kat u..

BIONIC WOMEN berkata...

mRS.fIZA:
Memang tau u finalist model fareeda..tulah yg i kata..can't say no to fren..huhu
xtau ler yg ni asli ke tiruan. sebab x pernah beli le yg ori


Mrs.k:
i pun sungat yg tu..santek kan warna dia...nampak muda 5 tahun..haha

Mommamia:
x bulat ker momma? ase macam buah tembikai dah muka ni..huhu.
tapi yg sonok x kemik2 atas tudung tu.Dhiya kalau dalam kete..kejap kedepan, kejap kebelakang, tudung mamanya la jadi mangsa..huhu

Kak jumiey:
Nnti tengok ye kaler ade ag warna itam tu...tapi yg tu 1 warna je la...

nabilah_2908 berkata...

sy still lagi tk bape suka pakai tudung2 mcm ni..sure muka bulat jer..

lebih selesa dgn bawal...rasa macam nk tukar imej je..tp..rasa mcm tk sesuai lak...

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM SI BLOGGER