Ahad, 15 Mei 2011

BANANA TOFFEE SUNDAE

Malam kelmarin gi Carefour Subang Jaya tu...
Menerjah Nagoya mencari kain langsir...tapi x membeli pun
ada yg berkenan kaler lak x match sangat, yg kaler match x minat lak
Hadoiiii....recewet sangat gitu lah kan??

Ingat nak terjah Jakel plak tengok, xpun gi Nagoya cawangan lain..

Masa ODW balik tu papa tanya "Nak makan eskrem x?"
Eh, tetiba jer memalam tanya eskrem kan? 
Lum sempat Dinda dia jwab, si kenit tu dah beria-beria nak..nak..
So trus masuk simpang ke McD...
Trus ker drive tru..belanja eskrem jer yea..sian sungguh.

Dah lama x g McD, sampai x tau wujudnya Banana Toffee ni..
So mencuba ler kan.. mane leh x cuba


Beli sundae ajer, Mcflurry takut x abis malam2.
manis nyer..lupa nak mintak ngan dia sikit jer topping..
blehla..janji dah merasa

Ni utk dhiya.....
Dhiya memang x makan perisa lain
coklat ni jer...mama suh try yg mama pun xnak..

Nak cerita tu ajer pun..
boring xder idea keluar harini nak mengarang cerita..
puas dah perah2 otak tapi kering ler, .gambar banyak, menulis x der idea


Nota kaki:
tetiba teringin nak makan pisang bakar....teringat zaman berpantang

9 ulasan:

Puanbee2 berkata...

sedap tu panas2 nih kan !!

ziraziz berkata...

terliur plak tgk ice cream tu ms hari tgh panas ni...

ibuayahdamia berkata...

tgk tajuk ingatkan buat sendiri tadi..rupa2nta Mc;D punya lah..

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

baru cuba tadi..sedapppppppppppppp

MamaRifqy berkata...

na mmg dah sgt2 jarang ke MCD!!

Citarasa Rinduan berkata...

dhiya macam anty ayu..
suka makan coklat..
ayu pun order nie...
umai jer like straberry


PS; mama dhiya, nanti singgah ambil kad ucapan selamat hari guru utk papa dhiya ye

Lelord berkata...

wahh cam bestt jek

kayyana berkata...

erm.. klu g McD. yana suke beli ice cream yg disaluti cokelat tu.. alahai.. sedapnyer..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kalo balqis suka choco top...makan ampai comot sampai kalo nampak MCD ni kami siap2 pusing jalan lain