Isnin, 16 Mei 2011

PEMENANG TOP COMENTATOR -APRIL

Xceli entry ni dah autopublished utk hari jumaat aritu..
tapi masa tu kan, blogspot tengah pening lalat...
so entry ni jadi ler draft semula..

Maafla ek.....menunggu lama kepada semua pengomen tegar..
ok....so mama umumkan pemenang utk Bulan April................

Pengomen tertinggi utk bulan April ialah....................................

Oppsssss...sebelum tu nak bagitau dulu (sajer jer buat suspen)
Mama amik result ni pada 10 Mei yg lepas...
so utk pemenang bulan Mei nnti, mama kena ler kira sampai 10 Jun pulak kan??



Ok....Pemenangnya....................................................................























Kita tengok bukti dulu ek.................................................................



























so Amirah nnti bagi details kat mama ek...
just klik EMEL MAMA kat sidebar tu..

Hadiah nk review ker???? tunggu pemenang ler review..hehe



Nota kaki:
TErima kasih kepada pengunjung setia yg selalu tinggalkan jejak kat sini

11 ulasan:

Pn. Zana berkata...

x menang ..huhu

Gieyana berkata...

Diyana n Gieyana nk lebih kurg sm tue..hihi..

Tahniah buat Amirah..:)

mama rifQy berkata...

adoii..nape bukan na..hadiah tempat ke2 takde wahai eily!!heheehehe..

Nway..tahniah!!

Puanbee2 berkata...

eh puanbee palin atas tu NO 0 haa tahniah pemenang2 semua

amirah berkata...

hah?!!saya kah itewww?ke ada amirah lain?? hahaha..tengkiu eily..my first time ni..i lap u la..nnt kita send email ek..yeay yeay eily nk bg adiah..best2...

ibuayahdamia berkata...

sob sob..tak berapa tegar lagilah kak ayu ni yer..nampaknya lepas ni kena jadi pengomen tegar lah pulak...ekekeke..

tahniah yer kepada yg terpilih..

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah kepada amira..

ayu mmg syak ayu tak menang..
sbb skrang dh jarang online..
rasa macam nak off line jer buat beberapa bulan

etiey.com© berkata...

tak menang pun tak pe lah.. hehe. ada dalam list kira ok la tu kan. ekekkee

dyea irdina berkata...

e'eh dyea dapat no 1..hahahhah tq tq tq sungguh prasan....

mummysyafie berkata...

taniah tuk pemenang..

kayyana berkata...

wah.. tiap2 bulan ke buat mcm ni?? best ni..