Selasa, 17 Mei 2011

MURID DARJAH 5 AJAK CIKGU KAHWIN

Dah jadi acara tahunan okeh..bila tiba 16 May atau hari sambutan hari Guru
Mama paling x sabar tunggu papa balik..hehehe..
xcited nak bukak hadiah...sibuk dan xcited lebih dari yg diraikan tu.
Dhiya pun dah pandai, sejak thun lepas ler. Dia lak pilih hadiah maner dulu nak bukak..

Tahun ni hadiah x masyukkk sangat..yelah papa kan baru pindah sekolah
x rapat lagi ngan budak2 sekolah tu...tapi dapat ler jugak kan.

Ni utk tahun 2011..
Kira okey ler tu, utk cikgu baru merangkap cikgu math yg garang.
(tulah kanda, garang sangat, dah skit dapat hadiah)


Berbeza ler ngan tahun lepas punyer..walaupun tahun lepas tu xder ler banyak sangat..
nak tengok leh tengok kat entry ni:

Sekolah papa sekarang ni kategori sekolah biasa2 jer..
Sekolah lama tu sekolah elit skit..hadiah pun elite2 tu...
setakat nak dapat baju kemeja branded tu, mesti ada ler..tie. kafling..
tapi sekolah sekarang ni, hadiah pun bese2 jer..x kisahlah kan...
Apalah sangat yg diharap dari budak sekolah rendah...dowang bagi tu pun sgt hargai.

Hadiah yg glamer giler yg tiap2 tahun akan dapat..dan comfom lebih dari 1
ialah..mug..tiap2 thun mama mengumpul mug tau..hehehe..

Tapikan tahun ni, ad 1 hadiah yg mama xleh tahan punyer.....
Nak tahu x aper???????









oh no...i x sanggup u berkongsi kasih.....hahahhaa
Tambahan lagi ngan budak bawah umur.
oh x rela mak..


Chekgu naman, mesti dapat hadiah best2kan..yelah ngajar sekolah menengah
xkan ler dapat mug jugak kan???hahhaa..
Diyana??? banyak x dapat hadiah???


Nota kaki:
Harini cuti..............melepak kat rumah jer laaaaaaaaaaaa...
eh..nak tahu ker mama bagi kat papa aper??? tungguggggggggggggggguuuuuuuuuuu..hehe

12 ulasan:

mama rifQy berkata...

hahahhaa..kelakar laaa..hadiah tuh yang paling tak tahannn..

Lelord berkata...

kahkahkah...ada gak yg ngajak kawin yek

mummysyafie berkata...

beriya² saya baca penuh feel dari atas sampai la link yang tahun lepas punya.

tapi bila part mug tu..gelak sorang² plak. hahahah..tu student or mak student yang kasi? adoii..

apa pun hadiah nya..mestu ur hubby terharu kan.

Bionic women berkata...

mummysyafie:
Alamak..ntah2 mak budak ni janda...
huwaaaaaaaaaa..lagi ler x sanggup.
ken check semula ni..hahha

puan nina berkata...

hahahah..klaka lah mug itu..harus dicheck sape mak budak tu =P

Aini berkata...

huhu bestnya dapat hadia byak

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah banyaknya dapat hadiah, mesti terharu kan...tahniah

Pn. Zana berkata...

banyak jugak dpt hadiah tu..hehe

♥MiZz-siHa♥ berkata...

hahaahha..klakar la bdk nie..mst die beli je adiah tu x tgk pon..heheh

amirah berkata...

hahaha..saborrr jela..husben saya takdela sebanyak tu sebab husben saya ajar budak2 pendidikan khas..huhu..ada la sket..husben saya pulak tetiap tahun dpt tuala..heran heran..nak suruh cekgu rajin mandi ek..haha

kayyana berkata...

hahahaha.. tulah.. agaknye hubby eily ni handsome.. tu yg ada anak murid terpikat tuh.. owh rupenye hubby eily cikgu ea.. selamat hari gurula yana ucapkan.. byk tu jasa cikgu... kelakar btol bile bc entry ni

wan nurul hezrina berkata...

lalalala ada peminat ek..budak2 remajanie kadang2 tak dapat nak jangka.huhu..jaga2 cik salmah=)