Isnin, 16 Mei 2011

PECAH PANGGUNG

ingat entry ni?
http://violetgloves.blogspot.com/2011/04/dapat-hadiah.html

Ala yg mama dapat complimentary movie tiket dari NUFFNANG & TGV
So aktiviti menhabiskan masa dan mereleaskan tensen di panggungwayang
first aritu tgk RIO...best sangat..Dhiya suka,enjoy dia dalam panggung tu..
Sekarang ni Dhiya memang x tido dalam panggung, memang dia layan movie
pasni, kena order 3 seat dah..x leh 2 seat..sian papa kena riba

gemukssss nya mama..x suka tengok..huhu

 Dhiya kata..mama, citer ni bestttt..

Pastu ada balance lagi 2 tiket tu kan..
memula nak tengok Fast & Furious tu..
Tapi kami kan bawak Dhiya, takut kena tahan
Pastu takut x cerita tu x berapa elok, Dhiya kan memang x tido dlm pnggung

Pastu ajak papa tengok kONGSI semalam
Cerita ni lucu giler, asyik gelak jer dalam panggung.huhu
Memang cerita xder motif, utk fun semata2..
tapi berbaloi ler daripada tengok cerita yg  membosankan tu kan..
Hehe..Shaheizy Sam ni memang lucu..pendek kata semua watak dalam 
cerita ni semuanya lucu belaka..hahaha

 Lihat ler pehaku yg semakin subur membesar.
mencikkkkk

Pendek kata ke2 filem yg kami tengok ni memang pecah panggung 
ngan gelak ketawa penonton..seronok ler

Bila tengok balik tiket wayang ni kan....
Papa kata, apasal kita bila kita tgk movie kat Bukit Tinggi ni asyik dapat panggung 8 jer?
Hahahaha...Tu namanya bertuah, no 8 kan ada ong..hahahha


Puas dah rotate kasi tegak..tapi tetap mau melintang

Sekian laporan aktiviti minggu kami..hehehe
Memula ingatkan nak tinggalkan Dhiya ngan tok dia..
Mama nak berdating jer ngan papa, tapi apakan daya..
kami x sanggup tinggalkan Dhiya, Dhiya pun x sanggup ditinggalkan..hahaha


Nota kaki:
Memula macam nak tengok Nur kasih nnti, tapi papa kata cerita tu lebih best drama ler, 
kalau movie x layan sangat kot...huhuhu...tapi promo cerita SEKALI LAGI tu macam best jer..Pelakonnya Shaheizy Sam, Lisa Surihani, adik Amani..


Stakat ni cerita Melayu yg best ialah Hikayat MErongmahawangsa dan Puntianak Harum Sundal Malam..

8 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

layan NKTH tggu 19 mei yeahhhh


Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

Cute MuM berkata...

tgk gak cerita nie..
nanti bawa lah dhiya tgk kung fu panda pulak..

amirah berkata...

best ek kongsi tu eily sebab ada orang kata tak best..

Salina@IbuAqil berkata...

A'ah lah mama.. Cite fast & furios 2 x sesuai utk tontonan Dhiya.. Sgt2 x sesuai.. RIO sgt2 sesuai.. Aqil sampai jerit2 dlm wayang tgk cite RIO 2.. Malupun ada ngan org sekeliling sampai depa duk intai le si Aqil.. Hihihi

Pn. Zana berkata...

mana ada gemuk.:P

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita nak pi tengok rio esok...ada lagik ke citer tu?

kayyana berkata...

aritu kami anak beranak nk g tgk citer fast n furious... dah beli da tiket.. last2 kene tahan ms nk masuk pintu wayang tuh.. sbb bwk budak bwh 18++.. even baby pun tak bg.. hurm.. frustated.. terpaksa la jual blek tiket tu

wan nurul hezrina berkata...

mcm manalah bawak merah yang lasak g tgk wayang..tak sanggup