Khamis, 19 Mei 2011

MELENTIK

Sejak akhir2 ni, Dhiya suka benor wat posing melentik-lentikkan badan beliau.
Ni semua gara2 selalu tengok gambar Balqis anak anje@mamabalqis.
Dhiya memang suka tengok gambar Balqis, dia kata Balqis cantik..hehe.

Skang ni kalau suh bergambor, mesti aksi lentik BAlqis yg dibuatnya.
Aksi2 lain blum sempat meniru gamaknya..hehe

Blum pakar lagi ek..
So x beberapa melentik, kena blaja lagi nih
Senyum pun x..huhu

Eh...peyot jer yg kedepan tuh.haha

Ni plak xtau ler aksi dari mana..
Tergeliat dah kaki tuh.


Anak dara mama sorang ni amat ler payah nak bergambar
kena amik gambar dia secara curi2, kalau dia memberikan komitmen yg luar biasa tu memang 1 bonus yg amat sangat..
bukan setakat bergaya xnak, senyum dan tengok kamera pun xnak tau..huh

memang jauh lagi perjalanan yg mama kena tempoh..hahaha
x berbaloi kot nak ber DSLR macam ni..hehehe

Ada tips nak bagi anak mesra kamera??? jom ler share


Nota kaki:
setakat ni belum ada gambar keluarga yg cantik dan sesuai di framekan..
ada jer spoil..dhiya x tengok kamera ler, x senyum ler..macam2 lagi ler

13 ulasan:

amirah berkata...

hehehe...comel je dhiya posing2 gitu..takpela...lelama terer la nanti posing2 model gitu

mama tisya berkata...

dhiya tkmo senyum ke tu..kena paksa ngan mama ke..ehhehhe...tp pyh gk kalo die tkmo amik gmbr..heheheh..tkpe bole cuba lg..mcm tisya mmg suka bergmbr..kalo kita tk snap, die yg amik camera soh snap sambil wt gaya mcm2...sebab die tau snap gmbr masuk blog...hehehhe

Pn. Zana berkata...

ammar pun tak suke nak bergambo. maybe balqis tu dh biasa bergambar. tu yg cantik tuh..:) so, dhiya kena biasakan diri lagi ye..:)

Axie04 berkata...

amboi2 kiutyer la posing

MrS. F!zA berkata...

eh eily, model mmg kena posing tk nmpk gigi.. hahaha dhiya mmg ada bakat jd model besar nti ni..model kan posing mimik serius je..hikhik

ibuayahdamia berkata...

hehehe..slow2...lama2 mesra kamera lah tu..kalau nak cepat mesra kamera,masa dalam pantang lagi si ibu dah kena posing2 sakan...kui kui kui..

aleesya pun ikut mood lah eily...tapi almost the time memang bagi komitmen yang baik..:)

Diyana berkata...

eily kene jd model dl la,kasik contoh pd dhiya..hehe

MRS. K berkata...

tunggu sikit masa lagi.. huhu

Lelord berkata...

ekekekee, eh najlaa suka gak bergambo tapi kadang2 bile soh senyum nampak cam senyum dalam paksaan muahahhaa

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

mantop, dah ada gaya model ni, now balqis dah kurang sikit bergambo nak posing2 ni, kita selalu ajak dia sama2 posing, mula2 ajak snap2 pic dengan kita dulu then baru dia sorang2 tapi kena cepat2 snap la sebab mood budak2 ni cepat berubah, tapi kalo dari awal tu tak nak wat la macam mana pun tak kan mau punyer k...comey dhiya nanti leh la jumpa balqis posing sama2 k...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

pinjam gambo dhiya untuk entry kita blah petang nanti

wan nurul hezrina berkata...

heheh cumil=)maira pun lagilah nak melompat2lah,larilah susah nak snap gambar..

kayyana berkata...

ok dah tuh.. die dah pandai posing la tu eily. cume tak senyum je.. hehehe. takpe.. still cun ape.. hehehe