Sabtu, 21 Mei 2011

DAH CASH OUT

Akhirnya impian yg 1 ni terlaksana jugak...
amountnya idok ler banyak dan masyukkk macam orang lain
tapi setelah 2 thun menyemai benih akhirnya hasil tuaian itu sangat menggembirakan
Nak tunjuk pun malu rasanya...hahaha


CIput jer hah.......
nak open table pun x mampu..hahaha

Kalau MRS.K dapat RM70++ dalam hanya 2 bulan
mama pulak dapat amount tu utk 2 thun ++ tau..
At least dapat kan, plak tu x sabar2 nak tunggu akhir bulan nak cash out
bukan aper takut nnti bodben ni bermasalah pulak..so semalam selamat ler
sudah kosong semula account

yg ni x tau ler tahun bila plak boleh cash outtt..huhuhu

Terima kasih kepada kengkawan yg selalu datang blog mama
yelah, jasa anda semua ler ni, dapat jugak merasa kan? kan?
Bila nak banyak dan masyuukk macam org lain ntah ler..



Nota kaki:
Dah ada perancangan ngan duit sejemput itu

9 ulasan:

Lelord berkata...

tahniah2..xpe siit2 lama2 jadi bukit

Gieyana berkata...

Tahniah2..rezeki gak tue kan..dpt gak blanjer family mkn tue.:)

Citarasa Rinduan berkata...

hah!!!
nak beli apa??
by the way.. tahniah ya..
walau sikit.. itu mmg memadai..

mamalieyna berkata...

tahniah..oklah tu dari takde kan..hee~

Pn. Zana berkata...

okey la tuh..sy x leh cash out lagi ni..:) nak belanja papa makan yer..:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya lepas ni leh la tunggu cek plak k

♥MiZz-siHa♥ berkata...

tahniah eily..ok la..kt 2thn pon lom dpt cash out lg..coz xaktif pon..skrng nie br mcm aktif skit..

wan nurul hezrina berkata...

wah bleh belanjer nie=)tahniah!

kayyana berkata...

bestnye dah bleh cash out.. huhuhu.. takpelah eily semua tu rezeki tuh