Rabu, 11 Mei 2011

NASKAH CINTA BUAT BONDA

Hari ibu haritu mama hadiahkan NASKAH CINTA ni kat Mak mama
Memang 1st time tengok haritu dah berkenan
memang berhajat nak bagi hadiah hari ibu


Cantik kan???
yg penting mak bleh beramal dengan menda nih.
Semoga mendapat keredhaan illahi yea, mak..aminnnn


Kat dalam tu ada:
(gambar google, sebab mama x bukak ler box tu then pos trus)

Kitab Bacaan Yassin dah tahlil
kitab Al mathurat
kitab Surah2 amalan
dan kitab Asma ul Husna

Cuma, masalahnya........................
mak mama xder ag col bagitau dah sampai..huhu
Sebab mama pos, kasi surprise..kalau mama yg col tanya x surprise ler kan?
semalam dia ada col, tp x cerita lak pasal surprise hari ibu nih
ataupun dia nak bagitau, tapi x tercakap, lupa bila dengar suara anak dan cucu?

Xceli mama beli online ngan companynya http://albaasith.com.my
then trus pos ke mak..siap leh buat ucapan lagi

Xceli banyak warna....
yg ijau tu mama beli utk diri sendiri, yg purple tu nak bagi tokma

Cuma utk tokma ni mama x pos, kat kg tu sistem pos teruk skit
kalau pos laju pun org kedai yg posmen letak barang tu yg sign
nnti ler, balik kg ujung bulan ni amik tokma, mama bagi..lambat xper
hari2 pun hari ibu aper..hehe

So kalau u oll rasa nak bagi surprise kat orang atau nak buat 
cenderamata di hari perkahwinan pun boleh order kat website company nih..
(opppss, mama x dibayar utk promosi ek, cuma sebarkan apa yg baik ajer)

nota kaki:
hadiah x seberapa ni, sedikit pun x kan terbalas jasa mak kita kan?
ini cuma ingatan dari seorang anak, supaya mak tahu anaknya sentiasa ingatkan dia.
itu mungkin menceriakan harinya...
*sedih ler plak

11 ulasan:

amirah berkata...

tak terbalas jasa ibu kita...sedihnyaaa

(Lizz) http://www.mummycute.com/ berkata...

memang cantik...dan sangat bagus dan sesuai sangat untuk makkan...mesti mak suka kan...

Citarasa Rinduan berkata...

sungguh bernilai hadiah utk mama kamu...

ayu yang melihat pun rasa touching.. inikan mama..


PS:selamat hari ibu untuk mama dhiya..

Puanbee2 berkata...

sama alah bee tk bg hadiah pun tunggu besday mak bee nanti hee ..

eB ezrin berkata...

cantik :) nk satu leh ? hik3

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

cantik sanagt2 sesuai untuk bonda tercinta

etiey.com© berkata...

cantik dan sangat bernilai harganya... alhamdulillah

Mama Hanim II berkata...

bertuah bonda tu.. mesti dia suka kan..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

sejuk hati ibu trime nie...

mama rifQy berkata...

ooo..bagus eily niii..msti hepi mak eily

MamaRifqy berkata...

wahhh..terharu nii..