Khamis, 26 Mei 2011

CSI SCENE DI MYDIN USJ

Kami laki bini memang suka mengkoyakan diri begini.
sorang perasan jadi HORATIO CAINE ..
yg bini pulak koya jadi STELLA BONASERA..
si cilik pun mengkoyakan diri jugak sebagai DETECTIVE CONAN
nak jugak dia tu walaupun lari channel..hahaha
(CHANNEL 611 + 711)..hahahah

Alkisahnya, menCSIkan kereta kat MYDIN ni hah..
Kami pelik kenapa dia kena kunci...(clamping)
sedangkan dia parking kat kotak, kat tempat parking bukan area clamping zone
U oll cuba telek, manerlah tau mata u oll tajam..
leh ler u oll join team CSI kami..

puas menelek lokasi kejadian...
Apa masalahnya ek?????? 


Dekat 15min++ jugak kami duk benti belek kereta ni..
siap turun amik gambar, belek2...x jugak jumpa jawapan.
Detective Conan tu pun ken men nyibuk jugak..macam pepaham jer
kes yg sedang di siasat ni hah..hehe


Kesimpulannya, kes ni telah dimasukkan dalam senarai
kes yg tidak dapat diselesaikan, sebab tu tidak ditayangkan dlm
Rancangan CSI musim terkini tu..wakakakah...


Nota kaki:
Menyibuk sangat kami ni kan??? bukan dapat pekdah pun, bazir masa 15 minit kat situ..haha

12 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

belek belek gak tp tak nampak apa salahnya melainkan kereta parking mengundurkan diri je

apa masalah tu ye? mungkinkah kereta .......?
jeng..jeng..jeng....misteri yg terungkai bila kita tanya pihak pengurusan mydin(,")

pena rozie berkata...

Pernah gak tengok kete jadi macam ni. Die parking kat McD. Mula2 pelik gak. Last sekali jumpe papan tanda McD yang menyatakan parking tidak boleh melebihi 2 jam. Kalau tak kene kunci.

dinor's family berkata...

keta tu nak kena tarik kot....

MRS. K berkata...

lebih garisan kot.. kekeke

Pn. Zana berkata...

kenapa eh? pelik pulakkk

amirah berkata...

ish pelik kan..ke itu tempat parking untuk staff je?

ibuayahdamia berkata...

memang pelik bin ajaib...mengapakah begitu??

♥MiZz-siHa♥ berkata...

parking senget kot..hahahaha..pelik kan..

mamalieyna berkata...

heee~ nape gamaknye yeeh..ingt dpt jwpn td, rupanya kes tak settle lagi..huu~ hee~

pelik nih~ ^_^

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

ish ape salah kete tu ek?tak da sign board ape2 pun...sian tuan punyer kete tu

Monahiryanti berkata...

tu sebab dia parking lebih jam.. parking tu utk customer je.. tapi dia buat parking tu mcm dia punya..

kayyana berkata...

erm.. tak dapat kesan la.. kenape yer? ingatkan eily dpt menyelesaikan masalah nih.. erm... rasanye btul ckp monahiryanti tu kot.. die parking lebih jam.. kot..