Isnin, 2 Mei 2011

DARI BOTOL SUSU KE TRAINING CUP

Anak dara sunti mama dah ada 1 ag improvement
Skang ni x pakai botol susu dah pun...
minum susu dalam training mug @ drinking cup
so sekrang ni x payah susah payah cari puting dan botol susu.
(seb bek x sempat order botol tommee tippie)

So tugas mama sekrang ialah mencari dan menelek training mug
dah aim yg nuk punyer, gambar mickey mouse..cantik
Jumpa kat kedai FIFFY Taipan..masa gi beli puting bulan lepas

 Anak dara ni pantang skit nak amik gambar tengah menyusu
tidak memberikan kerjasama

Masih pandang ke lain..
tidak memberikan kerjasama yg baik
Bilalah anak dara mama ni nak mesra kamera
yg tu x dapat diimprovekan lagi

Bila mama paksa jugak, baru ler tengok kamera
dengan muka 10sen nyer..nasib ler mama tempek jugak gambarnya


Cuma kan..kalau minum dalam training mug pun dia nak baring
kalau minum duduk gitu, selalu x abis, landing baik punyer baru licin..
macam2..xperlah..Asalkan minum susu tuh.

So sekarang ni memang totally no nipple ag..
(Senang jugak nak buat perubahan kat Dhiya ni upenya, Alhamdulillah)


Nota kaki:
Sedar x sedar, anak dah semakin besar..
Kalau takdir Dhiya xder adik pun, nak buat camner kan...itu kehendakNya
Dhiya kan ada..hehehe..memberi seribu nikmat sebagai seorang ibu

8 ulasan:

MRS. K berkata...

wahhh... gud job la dhiya! bravo untuk mama nya jugak! byk improvement segala segi... untung jadi housewife! i jeles you..

Lelord berkata...

huhuhu najlaa kalau minum dlm cup x abes pun

MamaRifqy berkata...

takpe eily!beroda banyak2..insyaALLAH tuhan akan dengar rintihan eily..

Nad @ MamaZakwan berkata...

ayat nota kaki tu buat kite rase sedih..jgn la gitu..insya-Allah sampai masanya nanti, dhiya akan ada adik jugak..cuma cpt atau lambat je...takmo sedih2 ok..

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah dhiya..

umai jer belum lagi cerai puting.. puas ayu belikan pelbagai botol.. bukan hanya mickey mouse.. snow white... upin ipin.. semuanya ada dalam koleksi..

sekali pakai terus tamo.. nak puting2 gak..
pengsan ayu!!!

ct N honey berkata...

lama2 nanti biasa lah dia gunakan cawn,mmg susah nak mulakan perubahanan

amirah berkata...

sama mcm Ahmad la eily..guna training cup dh lama, nak baring jugak..tp bila tido nk jugak botol, nak gayut lelama..ala, jgn la sedih2 eily..insyAllah, dhiya ada adik nanti key..

♥MiZz-siHa♥ berkata...

senang dah xyah gn puting...
gud la dhiya...
amie xtau la bl leh tinggal botol..coz die tido cr botol la..

xpe..ade la rzeki tu nnt eila..