Khamis, 16 Jun 2011

BERCANDA DI PASIRAN PANTAI

Kalau balik kampung, Dhiya akan jadi permaisuri..
Naik lemak sesangat sebab semua orang akan ikut kata dia
semua orang akan lebihkan dia.....hadoiii geram mama tau

Tapi geram2 pun best jugak tau........
Balik kampung baru ni, Dhiya duk bising ajak tok dia gi beach
hari2 mintak, memang ler umah tok dia tu 10min jer nak sampai beach
tapi kan sepupu mama kawin, xder masa sangat nak gi beach
semua orang sibuk wat persiapan kenduri...

Tapi tok mana boleh hampakan cucu kesayangan dia ni..
Lepas jer habis acara2 sanding2 Aaron Aziz tu kami pecut ke beach berhampiran
memula nk gi beach belakang umah pengantin jer
tapi plan tukar last minut..kami ke Pantai Batu 16, Pekan...
Puas hati ler anak dara tu, hajat di penuhi




Ni pengaruh TV okeh..Dhiya kata dalam TV org gi beach pakai sunglases
Semua org ketawa tengok telatah dia


Di sebabkan baru balik kenduri..mama ngan tok berbaju kurung ek
(menjawab pertanyaan di entry WW)


Pakteh dan tok melayan kerenah Dhiya..
sama-sama main pasir..hehe

Pakteh ajar buat istana pasir guna kaki..hehe
teringat zaman kita kecik2 dulu..maner ader tool2 membantu


Tepuk kepala papa tengok anak dia dera tok..haha


Sampai tertido aki main pasir..
dhiya siap ajar buat peace

Apalah agaknya Dhiya buat lawak tu...
Ketawa besar tok ngan aki

ajak papa main air plak

Sweet moment together...


itulah episod ke pantai berbaju kurung..hehehe
yg penting kami happy sangat melayan kerenah dan keletah Dhiya
x kering gusi...
Walaupun sekejap tapi nilainya amat tidak terhingga..
Rindu nak balik kg lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lepas tu kami terus makan murtabak...
http://violetgloves.blogspot.com/2011/06/murtabak-mengkasar-pekan.html



Nota kaki:
balik sekali lagi, nak bawak Dhiya main sawah padi plak...

6 ulasan:

MRS. K berkata...

tok dhiya awet muda ah!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah memang kelas habis la dhiya bergaya sakan tu, kita dah lama tak pi ke beach rindu beach

e.l.i.z.@ berkata...

bergaya nge spek itam gitew..mama nge baju kurung..rugi tuh x masuk dlm laut ekekke

nureen berkata...

baru minggu lps main pasir kat pantai.. best kan.. santai2..

eB ezrin berkata...

pakai baju kurung yg x thn tuh :)

ibuayahdamia berkata...

wahhh dhiya, bukan main vouge lagi yer..