Jumaat, 24 Jun 2011

LOMPAT SI KATAK LOMPAT

Kali pertama sampai kat situ...........
Takut lagi..menangis giler2..puas mama pujuk
Siap ada aksi macam dalam drama plak...aksi pegang kaki..haha
Semua org tengok dia melaung mengaum kat situ


Cerita lanjut baca entry nih:


Kali ke2 gi situ.....Memula menangis..
Puas mama ngan papa pujuk, akhirnya termakan pujuk jugak
Kali ni babak drama x banyak, xder ler aksi2 peluk kaki..dah teruja kot
Nak ler main air tu...tapi kena berteman ngan abang2 sepupu


Cerita lanjut:


Kali ke3 sampai sana ialah pada 9/06/11
cuti sekolah baru ni kan......
Nak tengok aper reaksi, respon dia?????

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


Siap buat aksi papan anjal lagi
Melompat dengan jayanya...
Last skali, si katak tu pun dia campak ketepi
eksen nak berenang macam org lain


Sampai xnak balikkkkkkkkkkkkkkkkk...huhuhu..
semua aksi kuak kupu-kupu, kuak rama2, renang berirama semuanya ada.
Bagus Dhiya, ada perkembangan positif..


Nota kaki:
Memang jadi acara wajib dah g sini kalau balik klate..
Nak bawak mandi beach takut x terkawal hero 4 orang tu..hehe

*swim suit dhiya kena beli lain....dah kecik.

9 ulasan:

e.l.i.z.@ berkata...

hahahha meme terbaik ar dhiya

chekna @ mama ziyad berkata...

hehehe...cayalah dhiya.. dasat terjunan tu..

amirah berkata...

cekcinya dhiya khairani ni..

Papa Mifz berkata...

muahaha..ambik siap terjun lagi even at 1st menangis..hehe

Amy Syaquena berkata...

amboi dalam x nak last hamek kau terus terjun ha... dhiya comel sangat

MamaRifqy berkata...

Itulah namenyee pengalaman eily!! makinn banyak pengalaman..last2 jadik sukeeee!!kan ??

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

ha ha ha terbaik la dhiya, balqis sampai la ni tak berani lagik tau, nak mula tu memang dia takut tapi kalo tak pakai pelampung tu confirm dia tak nak punyer

kayyana berkata...

hahahaha.. aduhai dhiya.. erm.. lompat tu mmg terbaik dr dhiya la.. nasib baik dpt snap cepat ye...

...sWeeT uMi... berkata...

hehehe tgk gaya cam tak caye yg 1st time leh nangis cam tu hehehe (",)