Selasa, 14 Jun 2011

VIRUS NORA ELENA KIAN MENULAR

Semua generasi dari tok budak, mak budak, mak sedara, sepupu sepapat
semua duk gile demam nora elena sekarang ni.....
dah ada yg tukar nama profile kat FB ke nora elena.
ada dah yg guna nickname tu plak berym...


Balik kampung ritu, kat pahang pun virus Nora ELena
sampai mak bonda saya tu, org duk sibuk nak berkenduri,
tengah bergossip2 sambil kupas bawang boleh plak dia tetiba teringat kat tv
pastu bila ada ruang jer gi jenguk tv...Nora elena punya pasal

Memang time drama Nora Elena tu semua duk pakat benti buat kerja....
kengkonon dah nak maghrib ler alasannya, tapi smua duk jeling ke tv

Pastu balik Kelate pun sama.......
Mak mertua, adik ipar, kakak ipar, jiran sebelah rumah
semuanya duk cerita pasal Nora Elena.....
sampai anak2 sedara yg hero2 belaka tu pun tau tentang Nora Elena...
Ada ke patut, selalunya kalau ajak berjimba ke pantai ke, ke water splash ker
bukan men xcited, tapi kali ni siap cakap, melepas ler Nora elena punya episod arini

Tapi. biarpun begitu skali deman Nora Elena melanda....
mama masih lum terjangkit lagi........masih kebal, kuat daya imunisasi ni.haha
Ntah ler naper, tapi x tengok pun even 1 episod full
kalau tengok celup-celup ngan family masa kat kg ritu ada ler....

Kenapa tu x dapat den nak jawab..
Mungkin dah baca novel dia, dah katam beberpa kali dah beberapa thun lepas
dan mungkin jugak jengkel skit nak tengok cerita tu,....
macam di alam khayalan plak kalau ada lelaki yg sebaik dan sesabar itu..
(dah nama pun drama kan...) hehehhee...

Spesis lelaki sebegitu semakin berkurangan di muka bumi ini....
mungkin ada seketul 2, atau mungkin dah pupus dah semuanya
saper setuju angkat tangan???????
(x nampak pun saper angkat...tangan sendiri jer yg nampak...)

Pastu dah baca plak surat dari Ahkak Geli
setuju wooooo ngan ahkak geli...
memang geli geleman ler membayangkan segalnya tentang drama ini

Opppp..bukan nak numpang kontroversi ahkak geli..
cum entry ni nak kongsi 1 cerita benar nih..hehe................
bila mama tengok Siti Saleha ni, mama tingat kat kawan mama kat UiTM dulu.
Dulu2, sebelum Nora Elena ni x glamer ag, mama dh pernah ckp kat kawan mama ni,
muka dia macam siti Saleha ni..tapi dia x percaya dan nafikan...
cuba u oll tengok...sama x? sama x?

sama kan...




Nota kaki:
Saya ni bukan drama addict.....org giler drama korea pun saya x giler jugak..
masa muda2 dulu yelah..hehe


*apsal arini entry sorang sama Aaron Aziz, sorang sama ngan Siti Saleha ni hah...
den sendiri x paham..

8 ulasan:

MRS. K berkata...

hahaha.. dah baca novel die! ^__^

takpe, tak lama dah.. kamis ni tamat..huhu

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

lain dr yg lain sbb tu org addict

p/s org da busan kot dgn sharifah abu salem nyer cite... (sori kureng gemar cite2 + novel dia)

Yang best tentang Julai 2011

MamaRifqy berkata...

na tak bace pon nel die..tak tengok sgt pon cter nii..tapi ramai sgt yang addicted yang cter ni..sampai kan opismate na mmg tak saabu nak lik umah sbb nak layan nora elena


**** eily na baru sempat nak mengomen ..bizi sgt !!

dinor's family berkata...

yela akak pun minat td blk krj trus mandi, tggu dpn tv...mula2 xminat tp dah lama2 kemaruk pulak...

kayyana berkata...

yana teringin jugak nak bc novel die nih.. yelah.. tgk drama ngn novel tak sama.. klu novel kite leh tau dlm at die ckp ape.. klu drama kite kene tau dr riak muke die... erm... yana pun tak sempat nk tgk nora elena nih.. mne taknye.. sampai2 umah je danish dah sibuk nk tgk karton.. so, dgr jelah member opis bercerita.. mmg hangat sekarang nih..

kayyana berkata...

kwn eily tu mmg ada iras2 siti saleha lah.. mungkin tang idung ngn mata kot... bolehlah,.. hehehe

Diyana berkata...

seth tan=lelaki dalam novel.daya imaginasi penulis yang berjantina perempuan semata2. realiti?klu kaya dan baik hati pun, tapi sekali pakej handsome..jarang.:D. hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

ala kita tak pernah langung tengok citer ni sebab tak sempat sampai rumah...ape cer