Ahad, 19 Jun 2011

URUTAN DI KATIL

Opppsss..ini bukan cerita lucah + blue
tengah berangan jer..kalau ler sekarang ni dapat baring2, 
rehatkan diri sambil kena massage kan best..........
sebenarnya berangan nak massage bed tu sebiji..
mesti syok kan?????? tido sambil di urut..Wallah




U oll pernah tengok or tahu x pasal katil ni???
nak baca lanjut leh klik sini:

Mama first tengok and tau pasal katil ni masa tengok ASTANA-Amber Chia
Katil ni pakai remote, boleh urut n adjust sesuka hati..
pastu kalau let say mama jer yg nak urut, papa x nak, adjust sebelah jer
Wahhh..memang best...

Ni gambar katil Amber Chia dalam ASTANA tu..
Amber siap wat demo guna remote..hehe



Berangan ni, kalau ada rumah sendiri, nak beli ler sebijik
WAHHHHH...hebat punyer angan2..
Berangan xper..x kena bayar pun..xder orang nak marah..hhuhu



Nota kaki:
Tengah sakit2 tubuh ni...xtau ler naper..huhuhu..
bahu yg sedia ada injured ni semakin sakit dan sakit, buat mama menangis tau.

6 ulasan:

Chibi Maruko berkata...

kami ada katil ni, tapi single bed, siap ada vibrator bahagian kaki dan keseluruhan... boleh tinggikan bahagian kepala mahupun bahagian kaki, tapi tak pernah digunakan pun, simpan aje dalam bilik tetamu, kami dapat pun sebab warisi katil tu yang dulu kepunyaan pak mentua.......

dan memang betul, berangan adalah best :)

mummysyafie berkata...

bila la dapat katil macam ni..saya pun nak berangan gak la.

dear..tailor tu kat taman desa belimbing. selepas mines tu..kalau nak no phone nanti nor kasi taw. ada FB nor tak?

kayyana berkata...

bestkan bile dpt katil mcmni.. mesti puluh ribu ni harga die.. alahai.. tak mampu nak beli mampu berangan je lah..

Diyana berkata...

pergh syok eh.riban ni konfem.:)

MamaRifqy berkata...

ape lagiii..pujuk rayu encik suamiii!!

...sWeeT uMi... berkata...

umi sempat gak tgk yg Astana amber chia tu...mmg cantek and cam ada class gitew hikhikhik