Isnin, 13 Jun 2011

PEMENANG TOP COMENTATOR MEI

Maaf mama pinta sebab lambat announce pemenang bagi bulan Mei
Almaklum ler..mama baru balik dari kampung

So tanpa melengahkan masa..ni nak annouce pemenang bagi top commentator bulan mei
Jatuh kepada 

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v







Tahniah yea..anje..
terima kasih kerana sudi datang dan komen blog picisan mama ni.
Nnti jangan lupa emelkan detail pada mama
klik jer button emel mama kat sidebar

so tinggal 1 pemenang jer ag yg mama cari iaitu utk bulan JUN..
Jgn lepaskan peluang yg ada ni yea..



Nota kaki:
Maaf pada semua yg mama janjikan hadiah tapi lambat...sowi yeaaaa

9 ulasan:

eima berkata...

tahniah.. rajin ek anje

MRS. K berkata...

tipu ni.. nama kite patut nya.. hehehe..

tahniah anje

mamalieyna berkata...

waah anje lg terror la..tahniah! kite jauh tersasar nih..hee~ takpe next time..hee~

Lelord berkata...

tahniah2

dinor's family berkata...

wah tahniah...harap2 bla2 dinorfamily lak menang...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

tahniah untuk kita, adei la ni dah super duper bz la, banyak blog yang kita dah tak larat nak BW...blog eily pun dah lama tak nyinggah..

ibuayahdamia berkata...

tahniah anje...

utk peringatan siri sendiri, kena kuatlah lagi mnegomen ni...ekekeke..

alahai masa utk BW terhad ler...nak2 naik sekolah ni...huhu

p/s: kalau ader warna hijau apple kebaya tu, kak ayu reserved utk dhiya saiz 4 yer..

mama rifQy berkata...

wahh..tahniah anje!!!

kayyana berkata...

anje menang.. yeay. heheh. tahniah anje...