Rabu, 1 Jun 2011

HATI SUDAH DI KAMPUNG

Kami balik kampung utk 2 minggu..
wah...memang hati ni teruja nak menghirup udara kampung
tambahan lagi dengan lauk pauk fresh...

Kat Kampung bodben xder line..
mungkin x berhupdate ler blog ni..huhu
Alaaaa..kat sini pun skang ni bodben dah demam
So tunggu mama balik dari kampung nnti ler ek...
jamu mata u oll ngan kampung mama..hehe

Jumpa lagi yea.....
see you...

Nota kaki:
Masih banyak hutang nak kena langsai ni..sowi....
alamt2 yg u oll bagi dalam inbox tu xleh nak bukak sebab bodben yg slow..
nnti yea..maaf mama pinta

11 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Semoga mama sefamily selamat pegi & balik ye.. :D

etiey.com© berkata...

suka balik kampung... oo balik kam[pung!

Chik Na berkata...

happy holiday!!!...chik na pun nak balik kampung ari ni :D

mamalieyna berkata...

waa pnjgnya tmpoh bercuti di kg..syokk...~

happy holiday..hati2 di perjalanan yek~

ibuayahdamia berkata...

wahhh balik kelate ko??

family in law kak ayu dari kelate mari cuti2 johor...hehe

dinor's family berkata...

slamat cuti panjang....

amirah berkata...

selmat cuti2 kampaung eily..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

semoga selamat sampai ke destinasi k...

eB ezrin berkata...

slamat bercuti :)

mama rifQy berkata...

oloooooooooooooooo..rugi sbb tak jumpe eily!!!!

kayyana berkata...

patutla eily dah lme tak update blog.. blek kg rupenye...hehehe