Ahad, 26 Jun 2011

SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

Orang lain dah lama dah siap n antar assigment 1 ni
tapi mama baru nak terhegeh2 buat tau..
bukan aper, ritu ingatkan mama dh disqualified sebab dah dpt keje
tapi Puan Bee selaku pengerusi kata, xper, still diperakui member. hehe

Nak kenal mama?????

HAPPY FAMILY
Ni mama, papa n Dhiya

Nama: Sahaili Md.Rozali @ Eily @ bionic women @Mama Dhiya
(Tapi bionic women tu ID time nak komen jer, jgn plak kang kalau terjumpa
ada yg lambai2 panggil bionic women..hehe. malu mak tau...
nama yg manja2, semua orang panggil EILY)

Umur: 29thun....muda lagi kan? kan? kan?

Tempat Tinggal: duduk kat Kotes kajaan, USJ 6 , Subang Jaya
(sepaper yg dekat2 tu, kalau nak datang, gitau jer..pintu yg tertutup tu akanku buka)

Email: eilymdrozali@yahoo.com

Status: Dah berkahwin, ada sorang puteri berusia 3 thun 6 bulan, bernama Dhiya Khairina

Pekerjaan: buat masa sekarang masih lagi memegang status surirumah sehingga 8 Julai..
(Baru jer dapat kerja setelah 4 thun memegang jawatan pengurus rumahtangga. 
sebenornya xnak kerja, tapi sebab dah blacklist PTPTN  
so kena ler jugak kerja. hehe..wat masa sekarang, xleh ler nak keluar negara)


Facebook: Ada...Ada
Kalau nak add tu, antor ler mesej kenalkan diri jer..
Mama ni jenis payah skit nak add org kecuali dah kenal
tapi jangan takut, kebanyakan member blogger mama add

Twitter: xpernah ader pun.. hehe

Banner....
yg bab banner ni macam kabur2 skit nak buat camner nih?? hehehe.
Tak berapa nak paham sebenarnya..
Tapi hentam ler kan, kalau x betul, Puan Bee ler tolong buatkan..



Menda ag nak tulis ek???
Kalau sudi, singgah ler kat blog mama ni...
Insyallah, kunjungan anda akan mama balas, kalau ada masa, 
pastu kalau line bodben ni x hampeh, selalunya itu ler masalah besar mama.
Harap2 kita akan jadi kawan dan sahabat yg baik yea..

Peace no war..

yang ikhlas menulis:

EILY @ MAMADHIYA @ BIONIC WOMEN

15 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

datang follow n komen

http://ilhamology.blogspot.com/2011/06/novel-terhebat-2011.html

sarah-najwan berkata...

selamat berkenalan...hehehe

akak pom ahli gak..tapi lom buat assignment ini..hhuhu

Lelord berkata...

ekekekee siap pun esemen

Mama Hanim berkata...

salam eily.. dh nk start keje blk ye? good luck ok.

sori lama x dtg sini..

Salina@IbuAqil berkata...

Alahai mama!! X merasa le ibu nk join the club!! Sob sob sob ;(

mummysyafie berkata...

salam kenal Eily..tapi tak lama lagi akan lapor diri kan. si title tu dah berubah lah yer..

MamaRifqy berkata...

oh..untuk suri rumah je laaa..huhu..xde rezeki nak join leeee

eh eily..dah tau lom posting kat mane??

iduraz berkata...

ala untuk surirumah jer yerk..terinngin gak nak menambah kawan

MRS. K berkata...

hahaha..

selamat bekerja semula!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

salam perkenalan walaupun dah lama kenal, best baca butiran orang lain leh mengenali dengan lebey rapat lagi

kayyana berkata...

suri rumah pun ada kelab ea eily.. wah hebat nih.. mcm best je kan.. selamat berkenalan eily..

Puanbee2 berkata...

oo selamat berkerja.. kallo blacklist pinjaman tk leh ke luar negara ye saya baru tahu ni

...sWeeT uMi... berkata...

mama..umi ni br lagi kat blog mama ni, nak tnya KSRS tu ape...huhuhu...bionic woman???caya lar mama (^_^)

ct N honey berkata...

sebenarnya dah lama kenal,tapi ini utk slm kenal dari kelab ksrs pula

DuniaSangSuri berkata...

salam kenal gak.. suri ahli ksrs yg blm lapor diri... huhuhu...