Ahad, 12 Jun 2011

INI 1 FENOMENA BARU

Sebakul keropok goreng + french fries goreng + nugget goreng
di temani dengan air kopi o kawwww punyerrrrrr

Ni semua bekalan kami menonton bola Piala FA malam tadi
Hal lemak, minyak, kolestrol, gemuk semuanya tolak tepi dulu
yg penting masa enjoy masa bersama keluarga tersayang
esok lusa, bila timbangan semakin bertambah nilainya....
masa tu baru kecoh cerita pasal gemuk dan kolestrol dan lemak yea..
hehehe..Aci x? Aci x?

Bola sepak Kelantan ni 1 fenomena baru macam tsunami tau..
Balik kelantan ritu, mata ni asyik silau jer ngan warna merah.
Majoriti org pakai jersey kelantan, gi maner2 pun mesti jumpa punyer
seb bek ler bukan lembu kan? kalau x lama dah mama kejar..haha
Sampai mama pun berangan kalau dapat ler anak lelaki nnti
nak beli jugak jersey tu...Bila??????????? Nanti ler..hehe
Berangan dulu xper kan? x kena bayar pun..

Memang fenomena baru ler, sampai papa yg jarang sekali amik pusing
pasal bola sepak tanahair ni tetiba menunjukkan minat
kang orang kata, x mengikuti perkembangan plak kan??

Frust jugak Kelantan kalah malam tadi...tapi...
the best part is, kami enjoy our time bertiga...mama, papa n dhiya..


Nota kaki:
11 Jun tahun lepas, pembukaan World cup, 11jun tahun ni final piala FA...

7 ulasan:

Diyana berkata...

dah blk drkampung ke eily?lame tk dgr citer.diyana tk tau pn ade final fa eh smlm..hehe.

Citarasa Rinduan berkata...

tak apa.. walau kalah.. tapi ianya satu fenomena yang merapatkan hubungan kekeluargaan like family mama dhiya.. kan??

Lelord berkata...

wahhh kemain byk lg tuk dikunyah

mamalieyna berkata...

hikhik...red worrior ada di mana2...tp kalah la plak..tumpang frust bila tertendang gol sendiri..huu~

MRS. K berkata...

tak tengok pon bola.. kite pegi tengok wayang

mama rifQy berkata...

na hepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1hehhehehheeeeee

kayyana berkata...

me pun tak tgk bola.. mungkin sbb negeri me tak lawan kot.. hehehe