Selasa, 18 Januari 2011

AKSI-AKSI GANASSSHHHHH

Aksi ganas apekah itu?????
Terlampau kah?????


Opppssss...jgn salah sangka...meh tengok dulu ape yg ganasshhh itu??
v

v

v

v

v



Yg ni memang aksi agak terlampau  nih..huhu

Aksi2 anak sedara yg terover xcited dapat main air..
Dibuatnya mandi kat kolam macam ni, macam mandi kat tali air kampung jer..huhu
Tau ler dowang ni jaguh kan kat tali air tuh..ade ker patut..
yg budak2 lain tepi2 sapu muka kena percik.kesian sungguh...
Mama cakap kat papa, suh mak pak budak 2 org ni gi register anak dia kat
 Sek Sukan acara papan anjal,haha. Mesti diterima nih.

Itu kisah yg over berani....
Ada jugak yg x berani dan x berapa nak berani..
Meh layan ag..


Yg si adik ni plak berani2 takut..men kat tepi2 ajer
Tapi dalam hati tu nak sangat melompat..wakakah
Yg ni plak masuk air pun takut...
Last2 berenang atas darat ajer.

Dhiya maner???
Ada....xkan ler bawak anak sedara, anak sendiri tinggalkan..


Memula sampai tu, tido..
Puas mama kejutkan, xmau bangun..tapi bila bising sepupu2 panggil sedar jugak.

Memula menangis bagai nak rak...takut air..
Puas mama pujuk..
Pelampung tu beli masa kami transit di Teluk Cempedak, odw dr Pahang nak blk Kelantan
Memang bawak nak suh dia main air puas2, nak mandi laut x boleh kan?
Pastuh dah berani skit2..

Then selepas beberapa minit
bila ngantuk dan hilang, mamai pun xder ag...
dia lak yg terlebeh sudah
Jadi anak dara pingitan dah Dhiya.
Memang dia sorang jer pompuan, semua sepupu dia sayangkan dia.
Semua manjakan dia...sebab semua xder adik pompuan.

Kalau skali balik macam2 anak patung, macam2 pengikat rambut, macam2 klip simpan utk Dhiya.

Oppss..ni aktiviti cuti kami kat WaterSplash, Kota Bharu...kali ke2 ke sini
first dulu leh tengok kat entry nih mandi-manda-di-water-splash-kota-darul naim
Nak gi pantai, time ni kan musim ujan, air laut ombak tinggi takut plak..
Kat kolam ni selamat skit. Lagipun masuk sini murah ajer..

17 ulasan:

alyyani berkata...

waaa happening nye. mcm pool tu korang yg conquer. dhiya pun kena apit dgn hero2 ye :)

Salina@IbuAqil berkata...

Bestnya!!! Ni kalo Aqil yg dpt berendah mmg x sdor diri dia.. :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah sonotnya dhiya dok mandi manda ek, kalo balqis pun takut nak pi tengah2 siap meraung2 bagai

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

elly on YM tak ada something nak tanya la

mamalieyna berkata...

uuik mmg ganas2 aksinye tuh! ngeri..hehe..

dhiya takut air eh..lama2 baru ok ye..hehe..sweet swimming suit dia.. ^_^

Mama Zharfan berkata...

comelnya swimming suit dhiya :)
wah, kat kelate yer, bolehlah me try usha2 gak ni bila balik kg nanti :)

e.l.i.z.@ berkata...

GANAS lagu terbaru KRU
promote metta :P

lucu la, hop ganas, ganas lajok..hop nakut, nakut lajok sapa bereney atas darat heheheh

umie akif berkata...

bestnyer.berbaloi2 la...kalo akif ermmm mmg takut dgn air nk2 tgk org rmai lak ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

hallu, elly nanti on Ym ek add kita damia_nurin@yahoo.com ada perkaran yang nak ditanyakan

MRS. K berkata...

cantik lorr bikini dhiya.. hikhik

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

elly, kita dah YM dapat tak?

MrS. F!zA berkata...

cekcinya dhiya!!!hehehe tkut air plk dia..keke

Amy Syaquena berkata...

dear add amy dekat facebook sebab dekat laptop amy tak download ym just dalam bilik komputer je ada komputer slow sikit..add amy syaquena

MamaRifqy berkata...

Dhiya takut air yee!! mule2 je kan? bile da tau rase bestnyee main airr..baru main sungguh2!!

BIONIC WOMEN berkata...

alyyani:
memang bebudak ni havoc. seb bek ler x ramai sangat.

Ibu aqil:
Dhiya pun bila dah berani xnak balik, ibu.

Anje:
Dhiya dah berani skang...siap xnak main kat tempat cetek..nak main kat budak2 besor..

Mamalieyna:
Budak2 duk kg, kak eina..aksi mandi parit..hehe..
memula jer x ok, pastuh ok..TQ

MZ:
hehe..gambar ikan..
Kat kelate ni, tapi tempat dia kecik jer..parent xleh mandi, anak2 ajer..

Eliza:
lucu deh...meme selok suko hok xsey main air tuh..buleh atas darat pun jadi la...

umie akif:
kali first datang Dhiya trus x main air, takut..kali ke2 ni memula jer..

Mrs.K:
cantik ker??/ tq

Mrs.Fiza:
Cekci ek..skali skala ajer..

mamarifqy:
uihhh, pastu xnak balik tau...puas pujuk

wan nurul hezrina abd halim berkata...

amboiii dikelelingi jejaka anggun gitu..mairapun takut air jugak.hikhik..memang ganas2lah aksi bebudak tuh..

kayyana berkata...

budak2 lelaki mmg ganas ganas belaka ye... nampaknye dhiya sorang je bunga.. hehehe. comellah suit die..