Isnin, 10 Januari 2011

SILA JENGUK ANAK BARU MAMA

Hehehe....tajuk macam kejam skit kan????

Xceli, nak mintak tolong kengkawan semua, jenguk2 ler blog baru mama. Khas utk Dhiya.
Anak baru ni, mama baru wat tadi. tetiba kan, mood nak bercontest montest datang semula..hahaha.

Harap2 kengkwan sudi ler singgah dan menjadi followe disitu yea..hehe

linknya???



ni ler rupa nya blog utk Dhiya,,baru 1 contest pun join

Template pun maner yg mama jumpa ajer..banyak ag kena setting nih.
Esok2 ler..arini dah kebas belakang tau..
duk sibuk setting kat blog sendiri.



Nota kaki:
Nak bagi hadiah x ek kat first follower??? Tungggggguuuuuuu..hehehe

5 ulasan:

mamalieyna berkata...

waaah nnti bersusun2 la contest yg dijoin ni..hehe...me dh follow di sana..lalala...

Nia berkata...

salam ziarah ya..wah,..blog utk contest ya..cun!

jemput la join contest ni
Baby & Me Shopping Style Contest

nurulazham berkata...

bestla dah ada blog utk contest!
nurul pun nak buat jugak blog khas utk contest..tapi tak terbuat buat!
btw, eily dah buat entry belum pasal contest vote n win tu?
boleh masuk dua2 kategori.. :)
nurul da upload pic hadiah..jomlah tengok!

http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2011/01/vote-and-win-vote-for-deqnahelp-her-to.html

amirah berkata...

bagus jugak eily buat blog yg lain untuk contest kan..baru senang nak monitor..heh

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tulah kekadang busan ek dok pakai templete hok tu la..

bila tahun baru nak wajah blog yang baru=)nurul bila nak tukar.huhu