Isnin, 3 Januari 2011

PAGI YG GELAP, KINI SUDAH TERANG

Samat pagi semua...
weeeeeeee....hari ni bermula rutin baru kehidupan.
Kalau dl, kul 7.30 baru papa kuar rumah g kerja..skang papa g kerja 6.30a.m


To papa:
'Selamat bertugas ditempat baru
, kanda.
Semoga penghijrahan ini me
mbawa sinar baru,
semangat baru dan keyakinan baru utk kita perbaiki diri.....

h
arap2 menjadi cikgu cemerlang di sekolah baru..luv u alwizzz'

Mama pun kena bangun awal dari biasa...
Tapi mama suka ngan jadual baru mama ni, dulu kul 8 baru ler nak start wat kerja umah,
tapi harini..mama dah siap semua kerja sebelum kul 8..best2..leh ngadap blog pepagi.
Sebelum Dhiya bangun kul 10a.m nnti. Sebab tu ler harini entry di awal pagi..

Utk entry pemanas pagi nih...
layan gambar kami beriadah, ambik angin petang kat Taman Tasik Titiwangsa petang semalam.

Layaaaannnzzzzzzzzzz.............


Pheeeeewittttt..posing kengkonon cun..haha


style baru.....ada style ler...
(macam2 Dhiya ni tau)..

like father like doter
tapi si doter tu payah sungguh nak tengok kamera..


Mama...tengok, tingginya Dhiya




bilalah, mak budak tu nak kurus..
(azam tahun baru, nak kurang 5-10kg..tercapai kah?????)


kengkonon tu gagah berani..balik umah, suh picit lenguh tangan..kahkah.


Sesi bermain bermula:









Yg ni paling x tahan...mak pak lagi xcited dari anak..


Inilah dulu entry pemanas.....nnti ad entry penyejuk pplak..hehehe
tungguuuu sajer..


Nota kaki:
minggu depan nak datang ag, dh janji ngan papa nak men badminton.....nak xcercise utk capai target turun 10kg....

10 ulasan:

MRS. K berkata...

yang, seminggu sekali bersenam, bile nak kurus nye? hehehe..

kasi angkat treadmill satu la! hehe

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.k:
tapi ada olang sudah angkat itu treadmill tapi tarak pakai, tarak guna jugak..hahaha
saperkah org itu?????

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah comeynya anak dara ni posing ek

BIONIC WOMEN berkata...

anje:
susah tu anje nak dapat gambar posing gitu..huhuhu

Pn. Zana berkata...

huhu. sy pun nak kurus. tp, diet x pun. exercise pun tak jugak..cm ne tu ?hehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

teruskan usaha murnih tuh sambil2 google banyak2 tips nak kurus.hehe

ceqjulia berkata...

Hi kita baru folo..
Folo ceqjulia balik yer..

BIONIC WOMEN berkata...

PN ZANA:
ni cakap jer nak diet, zana..
tapi takut jadi macam tahun2 sudah tu..x kemana pun..

Wan:
hehehe,...memula ni semangat ler..pastu semakin pudar..huhuhu

ceqjulia:
tq folo ek...

MrS. F!zA berkata...

dhiya cun la!! haha papa yg lebih gaya main tu..ekeke

nak cpt turun jgn makan roti canai, nasi lemak atau gorengan tengah malam :p

amirah berkata...

nak kurus jugak..huhuhu