Isnin, 24 Januari 2011

PURPLELICIOUS

Masih ag ada perasan kat sesetengah blog masih ada iklan Magnolia Sherbet tu kan?
Mama teringin tau nak join kontest itu, tapinya..
Dah puas ler mama cari eskrem tu, tapi masih lum jumpa.
Cantik jer warna purple kan?

Ari sabtu gi jengjalan Tesco, 2,3x jugak mama pusing kat bahagian eskrem, siap telek 1 persatu
tapi xder ler..Magnolia biasa ada ler..yg sherbet punya xder.
Pastu Ahad, g plak Mydin Subang Jaya ni, x jumpa jugak....xkan ler dah abis?
Atau memang dah abis, atau belum meluas ag pasarannya?

Tetiba ada idea plak nak buat contest tu kan, ada plak dugaannya. huh.
Masalah camni semua buat ilang mood ajer kan? hadoooiiii...
Sebenarnya kan,kan, kan, terliur kat eskrem tu..hehehe..
Bahagian nak buat kontest tu, ada ler skit2 jer..hehehe..Bagi ilang ase bersalah .
Lagipun kalau kata nak masuk kontest, papa pun x banyak soal ler kan???? hehe


Nota kaki:
Sebenarnya, berazam utk kurus sebelum raya nih..camner ek?
*Ada ker perkataan purplelicious tuh? hentam ajer..huhu



8 ulasan:

Lelord berkata...

beshhh ke?

Mama Zharfan berkata...

kalau tak silap me , sherbet ni ada dijual kat selected petronas station ajer :)
me pun tak leh join sbb me masih kat UK
entry by Mira Msian GA pun beshh gak--she won RM2K masa pizza hut-nuff ari tu..

mama tisya berkata...

tk prasan lak eskrem magnolia ni..slalu bli eskrem walls or nestle

**nanti check email ye

Amy Syaquena berkata...

best ke amy tak berapa minat sagat ais krim nie..kalau teringin nak makan baru makan sebab tue tak pandai sangat nama2 nya..

zura@iwan berkata...

x penah tgk gk eksrem ni..hehe..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

besh kew ice krim nih?tapi kalau nurul mmg suka ice cream.yang namanya ice cream mesti suker..terliur plak

mama rifQy berkata...

aaahh..na pon teringin nak join.tapi cam xde je kat trg nih!

AngahSayang2314 berkata...

wahh sedapnyerrrrrrrr puas cari tapi tak jumpa lagii