Selasa, 25 Januari 2011

DOAKAN SAYA

Harini memblog tanpa tengok blog..uhuhu.
Masih masalah dengan brodban..sangat sedih..banyak cerita nak cerita nih.
Tapi x best ler cerita kalau xder gambar.

Harini, kejap lagi...mama nak g klinik. Hajatnya nak g DDMC, jumpa Dr.Kamal
(My gynae..feveret dr)
tapi setelah bincang ngan papa semalam, pegi kinik dekat ni dulu.
If ada yg serius atau still x puas hati baru ke Damansara. Jauh jugak tuh nak gi.

Mama sakit aper? Ntah ler.xtau ag, tu yg nak gi check up harini.
Samada sakit buatan orang atau sakit yg x di buat..
Dah 3minggu Miss p x kunjung tiba, tapi dah 2x wat HCG test, still negative.
Walaupun mama ni jenis period x stabil tapi x pernah ler plak lambat sngt gap nya.
(haaaa...mesti ada yg salah sangka bab buatan org tu kan???..hehe)

Semalam mama sakit perut yg amat, langsung xleh tido..Rasa macam ada batu kat dlm perut.
Sakit macam ni mama pernah rasa masa ada fibroid masa ngandung Dhiya dulu.
Pinggang plak sakit yg amat2 sangat bila malam, nak pusing2 pun xleh.
Xtau ler naper nih..harap2 xderla paper yg serius. 

Kengkawan semua, doakan kesihatan dan keselamatan mama ek..
Kalau ada yg pernah alami situasi camni..jom ler share..mama agak stress dah pikir.
Berat badan pun sejak sari 2 ni naik sedangkan dh 3hr x lalu makan nasi.
ditambah lagi, ibu jari kanan luka teruk kena grater. Ngan kuku hancur skali,
masa sagat Arrowhead nak buat kerepek smlm. Bangun pagi ni plak tekak sakit.
Ya Allah, banyak sungguh dugaan minggu ni...


Nota kaki:
Masih x dapat berBW...sorry kengkwn..nak suh papa survey streamyx ler

14 ulasan:

nurulazham berkata...

alahai...sian eily...
get well soon ye...

ibuayahdamia berkata...

ya allah..sabar yer eily..macam2 dugaan berlaku kan..itu tandanya allah masih sayangkan kita..

sakit apakah itu?? tungu eily balik check up..share2 yer..

Lelord berkata...

harap xde pape yg serius...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Ya Allah eliy..harap2 awak chat k..takpe minta ur hubby handle hal2 bw tuh..awak g tgk n g cara ttg ksihtn dulu..harap ada berita baik

amirah berkata...

harap eily ok je..dan cepat2 sembuh..jgn risau.insyaAllah takde pape..

Nad @ MamaZakwan berkata...

eily, rindu kamu!
hope takde pape yg memudaratkan..
apa2 hal update ek nnt!

Pn. Zana berkata...

eily ..

nape?nnti cite yer.

take care

MRS. K berkata...

pasang streamyx la yang.. laju..

take care. harap ada gud news

ann @ hatiberbunga berkata...

good luck & take care..
moga2 takde apa2 & do get well soon. ;)

aS_c0mei berkata...

harap takde apa2 yg teruk la bebbb.

aku doakan ko kena buatan org k?=P

hihihi

MrS. F!zA berkata...

jom join club streamyx..kekeke

moga eily takda pape yg mendukacitakan..insyaallah

e.l.i.z.@ berkata...

seriau k.eli dgr buatan ore tu..jgn pk gitu, tkt jadi sungguh gak dio hehe

2mggu x mari dih, tp -ve. hmm harap² takdop gapo hop siryes la

get well soon dear!

AngahSayang2314 berkata...

take time yer bila ok dtg teratak angah yeee

Mama Hanim berkata...

berehat ye eily.. get well soon..