Isnin, 10 Januari 2011

AJL 25; ADA YG NAK KOMEN????

Anugerah Juara Lagu ke 25 baru jer abis jap tadi.
Camner u oll????
Berpuas hati x???Ke ada yg baling pinggan, campak kerusi, patah penyapu???
HAHAHA..




KEPUTUSAN:

Persembahan terbaik:
FAIZAL TAHIR -HANYUT

Vokal Terbaik:
HAFIZ - NOKHTAH CINTA

Tempat PErtama:
ANNA RAFFALI - TOLONG INGATKAN AKU

Tempat Ke2:
MEET UNCLE HUSSIEN, BLACK - DRAMA KING

Kalau tanya mama....
Macam x puas hati jer Anna Raffali tu menang. Dia nyanyi tadi tu pun x beberapa paham sebutan dia.hehe. Tapi mama x arif sngat muzik ni. x berapa minat. Tengok tadi pun sebab semua lagu bertanding best2.
Tapi mama suka sekali persembahan tomok..Best ler dia ubah lagu tuh. Mama memang suka lagu BERLARI tu.

Papa awal2 lagi kata Faizal Tahir menang...macam kompom jer dia tuh..
Pastu mula ler, x puas hati. 
Seb baik jugak Faizal Tahir menang persembahan terbaik..

Psssstttttt:  Sebenarnya papa bengang x dapat tengok bola MU vs LIV..hahah..
Bila time iklan jer, cepat jer dia alih channel...

Tapikan masa tengok td, ada cakap kat papa yg suara Hafiz x beza langsung dari lagu asal dia..
Upenya, menang sungguh...

Pastu masa papa tanya, agak2 saper menang??? Mama spontan jer jawab Hafiz..
kengkonon nak wat lawak. Maner tau ada jugak dia menang.. 

Well, aper komen u oll????? Jom ler share. Nak tahu jugak u oll sokong lagu maner




Nota kaki:
Tapi u oll perasan x, Ally Iskandar, FBI ngan Cheryl kan banyak kali ulang pelapis2 muda  muzik tanah air...
ada maksud tersirat upenya???hahahha..Adakah itu maknanya soalan bocor??? wakakakh

*Suka tengok persembahan Dato Siti Nurhaliza tadi....cantiknya dia. Memang suka sangat dia nyanyi lagu traditional...CINDAI tu kenangan zaman sekolah2 dulu.

8 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

bencinya!!!! punya la bersengkak mata nk tgk sampai habis blh terlena tang tok ti nyanyi! giler betol..pstu masa ana rafali diumumkan bru lah sedar..dhla mmg duk tggu sgt tok ti.haha

*kita no komen la semua mcm best je.persembahan pembuka tomok tu best kan..

Salina@IbuAqil berkata...

mama, ibu plg suka persembahan otai2 lama.. mmg terangkat meremang bulu roma dngor deme nyanyi.. nyata setia AJL ada kelebihan tersendiri dr tahun ke tahun.. yg pasti lagu2 lama masih berapi lg walaupun skrg dah macam2 jenis alunan musik.. itu pendapat ibu.. ;o)

mamasuri berkata...

memang tak patut ana tu menang
patut black yang menang...
hehehe
salam perkenalan...

MRS. K berkata...

kite tengok ajl kat umah,
hubby tengok bola kat mamak.. hehehe

Pn. Zana berkata...

sy suke je ngan semua result . sy suke FT. menang jugak 1 award. :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

nak wat camni dah tak de rezeki FT menang, punyer la semangat bangat ingat faizal menang, tapi persembahan 3 diva the best pengubat luka

kayyana berkata...

klu boleh me mmg suke faizal tahir menang tp tulah.. takde rezeki.. yg menang pun artis bru pertama kali masuk AJL.. ana rafali.. rasa mcm agak tak best tp terima jelah kan.. hehehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mmg agak kecewa lagu mummy tak menang.mummy suka faizal tahir n black.huhu

tapi takpelah maybe orang2 senijrk pandai bab2 nie