Khamis, 6 Januari 2011

ANAK RATU, HARUS LER RATU JUGAK

Ni betul2 bab kata pepatah, kemana tumpahnya nasi kalau x ke kuah.
(opsss...terbalik sudah...kemana tumpahnya kuah kalau x ke nasi)..kang marah plak cikgu BM

Seriously anak kak ayu sorang ni memang adorable..
sangat pandai bergaya, sangat fotogenik dan sesangat kamera friendly
samer lah macam ibunya..

X percaya, tengok gambar nih





Comel sangat kan dia???
Kalau u oll pun rasa comel..jom vote for her



Aleesya join contest:
Dress Up Your Baby with Trudy & Teddy Contest (Quarter 2)




Kengkawan semua....
Sesiapa yg belum undi Aleesya, jom cepat2 undi.

Caranya?????

First: kena like page

Pastu klik like kat photo aleesya

Tarikh tutup vote: 25th Jan 2011, 3 pm





Nota kaki:
Kak ayu, tolong promote yea..hehehe
eily n cikgu jeme dah vote..hehe

10 ulasan:

mama rifQy berkata...

eilyy!! wajib la kannnnnn!!hebatt..anak ratu ibu ratuuuu..jap g abg khai ratuu..oopsss..bukan ratu..tapi prince!!

BIONIC WOMEN berkata...

Mamarifqy:
Abang khai pun dah advance skang ni, naa... new year aritu dah menang best actor...hahahaha

mamalieyna berkata...

oooh dia mmg sgt comel!! ^_^
good luck for her!

ibuayahdamia berkata...

ya allah....indahnya lah persahabatan dalam alam maya ni....tak terkata kak ayu utk eily...hanya tuhan sahaja yg mampu membalasnya...

tima kasih eily ngan husband eily sebab votes utk aleesya....insyallah dengan sokongan kawan2, kalau ader rezeki aleesya , moga dia menang..


kak ayu tak tau nak cakap apa...memang tersangat haru!!!

BIONIC WOMEN berkata...

ibuayahdamia:
kami semua suka kalau aleesya menang..
Ini ler persahabatan kak ayu, menghulurkan bantuan tika ada yg memerlukan..hehe

Amy Syaquena berkata...

comelnya dia good luck ok adik comel..

e.l.i.z.@ berkata...

ohhh menantu momiiiii ;)
k.eli pun dh vote dh

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

tima kasih kepada yg dah vote yer...hehe..

BIONIC WOMEN berkata...

amy:
comel kan????

e.l.i.z@:
ooo..nantu k.eli nih..
bertuah eiyman dapat gewe comei..

ibuayahdamia:
:)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nak gak vote.anak kak ayu mmg cumil n pandai bergaya..tapi tak bape nak guna facebook.ada tapi husband punya.

mcm mana ek caranya?