Ahad, 2 Januari 2011

MASIH BELUM ERLAMBAT RASENYA

First of all masih x terlambat kot nak ucapkan selamat tahun baru kat semua rakan2 blogger.
Maklumlah dah lama jugak x mengadap blog nih.
Mama agak buzy ler....ada hal..hehehe

SELAMAT TAHUN BARU 2011


BANG..BANG..BOOM..BOMMM..DUS..DUS..DUS
(bunyi bunga api)..hahaha


Mama ada list panjang azam tahun baru ni..harap2 tercapai ler sebelum tirai 2011 berlabuh nnti.
Kengkawan doakanlah mama ek..

Buat dunia 'pembloggeran' plak...Alhamdulillah 2011 membuka lembar baru yg amat bermakna.
Akhirnya mama dapat berjumpa buat pertama kalinya dgn seorang blogger glamor..sape itu????
nnti ler citer ek...Tengah perah otak buat entry nih..hehe

Papa plak dah start bersekolah kat sek baru....kira hadiah tahun baru jugak tu...

Sebulan lagi nak sambut besday Dhiya yg ke3...harap2 ape yg mama rancangkan menjadi.

Dan.....

semoga tahun ni, mama dapat mengimprovekan lagi blog mama nih..
dengan sokongan semua ...Insyallah..
Semoga kawan2 mama bertambah2 ramai..

harap2 jugak nuff acc mama berhasil ler tahun nih..dah dkt 2 tahun menjadi blogger
tapi x pernah ag dapat cash out nuffnang..sadissss

dan yg paling2 penting dan paling2 mama harapkan tertunai ialah
harap2 tahun ni, mama dapat baby lagi ...aminnnnnnnn


Nota kaki:
Nuffnang...bila nak bagi BE???????

4 ulasan:

Lelord berkata...

hah yg last tu kite suke..pasal kite pun nak gak

aS_c0mei berkata...

aku ni anak sorang pon dapat2 lagi oi.hahaha...nasib leerrr...blom rejeki.

anyway,selamat tahun baru.mana ko dpt gambar bunga api lawo tuh.jeles aku.hahahah....

MrS. F!zA berkata...

yeayyy! papa kpd anak kita menyambut tahun baru di skool baru haini..hehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

selamat tahun baru n semoga 2011 dpat murahkan lagi rezki n jauhkan segala penyakit.