Isnin, 10 Januari 2011

RUMAH BARU

Haiii.....FUHHhhhhhhhhh!!!!
Arini seharian mama duduk depan lappy mencari rumah baru.

Jumpa yg berkenan tapi widget mama tu x muat plak..
Ni kiranya ada ler yg berkenan tapi mencik betoi tang header yg besar gedabak nih.

Pakai yg ni dulu ler..tengok ler seksok tukar yg lain.
X kuasa dah nak duk depan lappy nih.
Muncung dah papa..sian sungguh..huhu

Mama ni x tau sangat pasal IT ni..memang buta ler.
Ni pun try2 test, jadi gini kira syukur ler sesangat. 




So U oll...ok x umah nih????
OK ler kan, sementara tunggu header baru dari WANSTEDDY.


Nota kaki:
u oll, senang loading x rumah baru nih??

*kekok plak ase nak baca blog sendriri bila tukar blah kanan tangan sendrik

5 ulasan:

Wansteddy Tales berkata...

cantik... lembut je layoutnya.. cek eily ni, den baru wat skecth belum start vector design pn. gigih nk kena cepatkan proses dsgn ni hehe :D
wait ye eily. file kat opis. harini saye EL jaga cik damia :)

NOOR FATIN berkata...

sweet ja. hehe laju ja loading :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

ok je..not bad :) gud job! ^_^

loading pun cam laju jek berbanding ngan yg lama...

MRS. K berkata...

oo.. oder sama wan yek! tak sabar nak tengok! huhuh..

*suke lagi langsir lama.. huhuh

wan nurul hezrina abd halim berkata...

okjer umah barunie=)sedapjerk mata memandang