Selasa, 4 Januari 2011

KALAU KENGKAWAN BAIK HATI, TOLONG LER MAMA YEA!!!

Dengan rendah hatinya, mama nak memohon pertolongan
dari semua rakan2 blogger..
Harap2 ada ler yg sudi menolong mama n Dhiya

Kalau u oll semua, pergi shopping ker, pergi supermarket ker, hypermarket ker
kedai ubat ker...
boleh x u oll tolong tengokkan susu Excella Gold 3+ Honey

Susu tu skang ni dalam proses nak discontinued kat Malaysia nih
Kebanyakan tempat dah xder..
Kalau tempat yg ada stok lagi, harganya dah turun ke RM19++++

Aritu mama dapat beli kat Carrefour 4kotak
skang dah nak abis....
so kalau kengkwan terjmpa susu tu....tolong ler bagitau mama ek..

Kat area Subang Jaya ni...Carefour, Mydin, Giant, Tesco semuanya dah abis stok

Mama memang dah replace susu lain kat Dhiya
Tapi Dhiya x bersungguh minum, sian plak mama tengok dia
So, selagi ada stok mama ingat nak cari dulu, bagi puas hati.
Pastu, aper lagi yg boleh dibuatkan.....
At least berusaha dulu penuhi keperluan anak yg cerewet nih..

Segala bantuan anda (kalau ada yg sudi bantu), didahulukan dgn terima kasih...

8 ulasan:

Lelord berkata...

ooo dhiya guna susu ni ek. sama cam najlaa, ritu ms baru2 ke doha byk stok kami bawak pasal kat sini xde. pastu lama2 gantikan ngan Progress Kids Goldpasal kat mesia ade susu ni. alhamdulillah dak kenit leh terima

MrS. F!zA berkata...

ok ti kita tgk kalo gi.. tk phm susu ni..tak arif lg..

mama rifQy berkata...

ok nanti na bgth kalau terjumpe,,tapi na kat tengganuu laa..kot2 stok kat sini ade!hehehe..jauh lak..nak pos..ok jeee..no hal

Pn. Zana berkata...

ok nnti sy tlg tengokkan yer..:)

BIONIC WOMEN berkata...

lelord:
dhiya ni, eily dah cuba macam2 susu..xnak jugak

Fiza:
kalau ada bagitau ler ek..tq

Mama rifqy:
xper, eily sanggup tanggung segala kos pos nya. tq

pn.zana:
tq sesangat

Mama Kyra berkata...

salam kenal..dl ank sy pn minum susu ni..mmg pyh nk jupe dh skrg..ahad lepas pg tesco xtra kt s.alam tu ade lg..cuba la pegi tgk..

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

kak ayu jarang tgk susu ni..sebab tak alert sangat, nanti kalau kak ayu jumpa, kak ayu cuba roger2 yer

wan nurul hezrina abd halim berkata...

waaah memang lakuker n sedapker susunie??takpe nnt nurul tlg tgk2kan kalau jupa nurul gtau k...