Rabu, 12 Januari 2011

TUAH SEGUNI BERAS

Hari ini, mama menang sesuatu..
sesuatu yg memberi kegembiraan kepada seisi keluarga

Semalam mama join GA 

Pagi ni tengok blog mamatisya....
berdebar2 jugak nak tengok keputusan..hehe..macam tunggu result SPM jer..kuikui

jeng.jeng..jeng



Semuanya mama tulis tanpa mengarang terlebih dulu. Apa yg terlintas di kepala aje.
Tapi sesungguhnya apa yg mama tulis tu benar. Memang tokma selalu kata nasi kat umah mama ni ase lain.
Mama pakai beras Jasmine or Faiza ajo okeh..
Arwah ayah papa memang kerja bernas dulu..so memang makan beras bernas ler kat kg.

Walaupun sekarang ni tokma xder kat rumah mama, sebab still bercuti kat kg.
Kebetulan adik ipar still cuti n appointment doc tokma lambat lagi.
Tapi mama tau, nnti dia balik mesti suka kalau tau ada beras Nasional nih.


Terima Kasih tu MAMATISYA...
sangat terharu..
Semoga Allah mencurahkan rezeki yg berlimpah kali ganda kat MAMATISYA..amin
Inilah rezeki Tokma Dhiya....dan rezeki mama kerana menjaga tokma




Nota kaki:
Allah akan balas setiap kebaikan yg kamu lakukan dengan kebaikan..Sesungguhnya Allah itu tidakpernah berlaku zalim dan kejam pada hambanya

*Mamatisya..mintak izin printscreen tau...jgn marah ek

7 ulasan:

mama tisya berkata...

tahniah..sebak bc komen tu smlm...bole tau tk nama arwah FIL yg kj bernas kelantan tu???

MRS. K berkata...

wahh.. makan besar la eily!

tahniah yang!

MrS. F!zA berkata...

tahniah eily!! mmg ptt menang pon..tersentuh hati baca komen eily..

Lelord berkata...

tahniah beb...lela pun bergenang airmata.

moga2 tokma senyum gembira

Mama Hanim berkata...

tahniah eily.. rezeki2.. sedih gak baca komen tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

memang betuah k, baik punyer statement tu, sampai cair amy...bagus bab ngarang ni...tahniah k

ibuayahdamia berkata...

tahniah eily..kak ayu baca pun sebak..memang patut menang...