Isnin, 17 Januari 2011

SECARA RASMINYA

Secara rasminya, mama merasmikan watermark yg dibuat oleh WANSTEDDY..
Suka sangat sebab kan Dolly Dhiya tu sangat comel..


Sebenarnya Wan dah lama bagi kelulusan utk guna design ni walaupun header lum siap.
Tapi X guna masa guna lappy lama sebab lappy tu ada virus..kang xleh nak transfer lak.

Pastuh design ni xleh tranparent lak, ni wan dah baiki.
NURUL pun dah ajar cara nak lekatkan..maklum ler mama ni buta IT skit.
Tapi kan, mama jumpa 1 cara senang skit nak tempek watermark ni..mama guna software

Pasnih leh ler mama wat koleksi watermark pulak..hehehe

Ada ler kes kan, ada org mencuri gambar dalam blog nih..Tu yg mama beria nak berwatermark.
WANSTEDDY plak sibuk skit kan...so mama terpaksa tunggu..
Tapi skang mama dah pandai wat watermark yg ala kadar..photoscape pun dah semakin pandai guna.hehe



Nota kaki:
X sabar tunggu header dan nak beljar wat header sendirik

9 ulasan:

MRS. K berkata...

wah.. rambut dhiya siap ada S cam rambut superman tu... heehhe

kite pakai photoscape jer.. senang

MrS. F!zA berkata...

tk sbr nk tgk header eily..kalo ikut fiza nk tmpah je tp naman ckp xyah la baik buat sdri..hahaha..

rambut dhiya tu mmg mcm rmbut sbnr tu..eily je sama..abg eily tu sama dah tu..

Amy Syaquena berkata...

wah shantik amy juga tak ada watermark lagi...

Lelord berkata...

pheeweet cayalah

AngahSayang2314 berkata...

wah cantik2 peeewiitttt

Mama Zharfan berkata...

sgt comel!!!

ann @ hatiberbunga berkata...

chumil!!
nak buat jugak lah. hehe..

mama rifQy berkata...

wah comel! na mmg malas sket nak tepek watermark!!hehehehe..

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.k:
tu trademark paling mahal k..

mrs.k:
eily pun x sabar nak tgk header tuh..
Dolly eily tu x sama sbb dia kurus eily gumuksss, kan??

Amy:
cantik ker. amy??tq

lelord:
pheewiittt....antara 3 dolly tu yg maner plg cantik? papanya kah? mamanya kah? anaknya?..haha

Angah:
TQ

Mamazharfan:
chomelll kan..me pun jth cinta bila wan tunjuk..

ann:
jom ler buat..pandai wat sendiri ag bagus..tapi wan dah semakin advanced dalam wat dolly nih

Mamarifqy:
eily pun malas naa..tapi ada org curi gambar ler..huhu