Jumaat, 14 Januari 2011

SUDAH JATUH CHENTA

Dah tua2 baru nak jatuh chenta ker????
hehehe..u oll mesti leh agak kan? ni bukan kes jatuh chenta kat org, tapi jatuh chenta kat barang.

Betulll saya sangat2 jatuh chenta dengan itu barang.

Alkisahnya, semalam papa gi amik stok perfume. Ada org order..
So bila papa balik tuh, of coz ler mama yg beria2 kan..nak siasat ler, bau best ke idak.
Siyes cakap, mama jatuh chenta ler ngan bau itu. Nak jugak!!!

Nak tau perfume aper??? bagi hint dulu ek..


ingat x iklan aper nih?????









Flora by Gucci..

Best ler bau dia. Bau bunga2 segar. Mama ni memang suka perfume yg bau lembut tapi segar2.
Skang pakai MIRACLE by Lancome Dan VERSACE Brightcrystal
PErnah pakai Issey Miyake (hadiah besday dari papa), VERSACE Women dan  GUESS GOLD

Mama request ngan papa nak perfume FASCINATING SALVATORE FERRAGAMO 
tapi ase nak tukar fikiran jer bila bau FLORA nih..huhu



To KANDAku:
DInda tau kanda selalu baca blog nih....
jadi dengan hati penuh bunga2 Dinda harap kanda hadiahkan ler Dinda flora ni sebotol.
Semalam Kanda kata, Kanda pun suka amat baunya..
So ape kata kanda belikan kat Dinda...maka berbau harum ler Dinda..

With lotttttssss of love: DINDAmu yg mengharap


oppppppsssss: Ada sesaper nak beli perfume????
Papa menjual reject branded perfume gred A...
Perfume original tau...cuma xder kotak..
biasanya grade A adalah tester...(tau x bau tester ni lagi kuat dari perfume di jual?)

Kalau ada yg berminat bagitau ajer ek???/ Harga best punyer mama bagi utk pembaca setia blog mama
Around RM150 sebotol.
Stok by request ajer ek..



Nota kaki:
Nak request direct x terkeluar plak dari mulut sebab baru dapat MOSCHINO COUTURE aritu, x pakai pun.huhuhu


9 ulasan:

Diyana Zulkifli berkata...

eily,diyana xde perfume.caye x?cuma reti pakai bedak johnson n johnson yg warna pink tu..tumpang mia n ali..heh.

MRS. K berkata...

hohoho.. cikgu, apa lagi..paham2 ler.. hikhik

Lelord berkata...

wahhhh mesej tuk kekanda yek

Amy Syaquena berkata...

wah macam2 jenama ke ada..

e.l.i.z.@ berkata...

allahhh pelik² nye nama perfume dia pakai hehehhe..keli xreti nama panjang² ni hihihih

d_tieah berkata...

Mcm kwn sy, suka sgt perfume..
Huhuhu..

aS_c0mei berkata...

aaa...aku pakai flora tu skrang.kanda ku hadiahkan.dah setahun lebih beli,tak habis2 lg!!ciss btol la.ni mesti sebab tak keje.takde nak pakai sgt.ekekke...

tp mmg sukakkk gila flora.semoga kanda mu beli nanti k?

MamaRifqy berkata...

kepada husband eily!sila penuhi hajat wife andaaa =)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hikhik..kelakarnye bagi msg kat en suami ek=)sweet gak..sedap ek baunyer..kalau bau bunga2 mesti fresh..

kalau nurul suka yang bau natural.tak kuatt sangat baunya