Jumaat, 14 Januari 2011

MURAH! MURAH! JOM BELI..

Wahhhhh!!!!!!
Tengok Tajuk gempak giler...mesti ramai yg klik sebab nak tengok aper yg murah tu kan???
(ramai kerrrr????? perasan ler mama)

Jangan ler terlebih xcited kengkwan..
Mama just nak bagitau ajer...
Manelah tau ada yg nak beli utk anak2 kan???
Manelah tau ada yg memang minat kan????

Ni ha..nak bagitau
Kalau anak2 anda pengumpul sticker atau nak beli buat REWARDs utk anak2  yg rajin buat homework atau yg sewaktu dengannya 
kat MY NeWS ..ala kedai jual magazine tu..skang ni ader promotion utk 
DISNEY sticker n sticker ALbum..50% lak tu.....memang berbaloi2..
Promosi sampai 31 Jan ajer tau


Tadi mama pun membeli ler utk Dhiya...
semestinya ler MIckey Mouse..kan dhiya suka sangat Mickey mouse


 Sticker ni RM3.90, RM2.90 sebelum less
pas less dapat ler RM1++ sekeping

Sticker Album ni RM5.90
Pas less RM2.50

Banyak ag choices tau..PRINCESS, POOH 
Sticker pun ada yg banyak2 ..kalau x silap RM5.90 sebelum less..

Mama beli ni kat My NEWS kat Carrefour Subang Jaya..
Xtau ler plak kalau kat sini ajer yg ada less......lupa ler plak nak tanya td
Tapi asenya storewide

So pasnih kalau Dhiya siap 1 homework dapat 1 sticker pilihan sendiri..hehehe
Sticker reward dari mama, cop plak rewards dari papa
Harap Dhiya semakin rajin ler menulis..



Nota Kaki:
Setiap parent mahukan yg terbaik utk anak2...

9 ulasan:

mummy_ayu berkata...

comel gak nie..Ian suka sticker mcm nie..nanti leh la beli jugak..

Diyana Zulkifli berkata...

diyana ade tgk sticker pooh barney.ngat nak beli tampal pd buku latihan budak2 skolah..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

wahhhhhhhhhh ini kena tejah ne.. yeke,,,anak ila memang suka benda2 ne sampaikan cikgu taska cakap habis kawan2 pun kena tampal hehe

MrS. F!zA berkata...

haitu ada beli wall sticker..hbis ditarik darwisy msuk mulut..kalo yg kecik2 cm ni mau dia hadap terus..ekeke

baguslah mama dhiya ni..ada inisiatif mcm mna nk trik minat anak belajar.. gud job la eily!!

AngahSayang2314 berkata...

hehehe ingat kan apa tadi rupa2 sticker ke?? opsss si kecik comel lagi la.. nanti angah try cari kalau dia dah besar...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

chantek gak kalau wat koleksi nih..tq info tuh..tapi merah tak pandailagilah.lastly masuk mulutjer.huhu..last2 mummy dia yang kumpul.huhu

ibuayahdamia berkata...

bagus bagus...leh simpan buat koleksi time ader sale ni...

BIONIC WOMEN berkata...

mummy ayu:
time murah camni ler kita kena membeli kat anak2..haha

D:
wahhh..sangat berkaliber cikgu ini..hokeh

Baby:
hahhaha...kena beli ngan sticker album skali ler..x ler anak tampal kat baju.hehe..
tapi lucu toi..

Mrs.Fiza:
DArwisy suka betoi isi dalam molot ek..hehehe..
xper Darwisy kecik ag,,tunggu besor skit..

Angah:
angah ingat sale aper??/ uihh..ingat soping ajer eK???

WNH:
mummy kumpul pun okeh aper..nnti merah dah besar skit leh ler tunjuk kat dia..pastuh mesti dia pun minat jugak..

Ibuayahdamia:
time sale ni ler nak rembat bebanyak..xder ler ase sayang duit ngat..haha

e.l.i.z.@ berkata...

dulu² anak keli pun suka gak sticker..skang pun suka lagi tp keli yg xsuka hihihi sbb dorang suka tampal kt almari la, dinding la, rosak mata memandang :P