Rabu, 5 Januari 2011

BILA MAMA BERCERITA TENTANG NUFFNANG

Sedar x sedar dah hampir 2 tahun mama berblog secara serius
(x tegar lagi hokeyyy...hahaha)
Blog lama mama dulu (dh x wujud)..ada beberapa entry jer dalam setahun
tapi yg skang nih, mama dah jatuh chenta ngan profesion sebgai blogger.hokeh

Sepanjang usia blog ni, dah setahun menjadi pelanggan Nuffnang
Mama belum pernah cerita tentang Akaun Nuffnangs mama kan??
Nak tau kenapa????

Mama sebenarnya agak malu, kecewa, tawar hati, frustrated sesangat ler ngan my acc.
Jeles sesangat tengok kengkwan yg banyak amount dalam acc memasing.
Ada yg berkali2 dah cashout.
Macam ANJE, MRS.K, IBUDAMIA dan ramai lagi ler yg nuffnang memang power2

Tapi mama????
Tanpa rasa malu, tanpa berselindung, dengan rendah diri..meh mama tunjuk acc mama



Yea....memang ini ajer amount yg mama ada sepanjang menjadi ahli nuffnang
xpernah skali pun cashout

yg lagi sedih....skang ni mama langsung xder BE.

Kepada kengkwan yg otai2 tu
tolong ler mama, macamaner mama nak up kan jumlah tu
Jom ler share cara2 nyer..huhu

Kepada Mr.Nuff.....tolong ler bagi BE
Asenya blog mama ni xder plak entry lucah2, perkauman, politik ker
semua entry kekuargaan ajer..





nota kaki:
PErlukan mama buat surat utk MR.NUFF nih?????

10 ulasan:

Hidayah berkata...

hmm kena buat love letter nih..ramai buat da berjaya hehehe..pujuk memanje skt ngan en nuff.saye punye pun skt je tp BE ada la running tak putus

Pn. Zana berkata...

amount sy lagi sket ..haha. ala, lagi pun baru lagi daftar.

buat surat !! hantar ticket tanya apesal. buat la..simple english asalkan die faham..:D

Nana berkata...

xpe sikit2 lama2 jadi bukit
sy abru arini cash kan
setelah sthaun bersama pakwe nuff kekekek

MrS. F!zA berkata...

ekekekeke.. kita pon sama la tk bykmana pon.. kui3x.. tp blh la wat sedap sendri baik ada dr tak de kan..haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

samalah amount saya pun lebih kurang macam tue hehe..sedih sungguh!!

MRS. K berkata...

ala yang.. kay dlu pon camtu jugak.. tapi kay slalu update details kat akaun nuffnang tu.. huhuhu...

BIONIC WOMEN berkata...

hidayah:
tulah, tengok ramai dah buat surat chenta utk beliau..haha..kena try jugak nih

pn.zana:
jeles ler kat org lain yg sebulan boleh cash out beratus2, kita ni setahun macam tu ajer..sadissss

Nana:
bestnyer dah leh cash out mesti banyak nilai yg dicashout ituh..

mrs.fiza:
fiza mesti banyak kan??/dah pernah cash out kira ok ler tuh

baby:
sama ler kita...camner nak buat ek??

Mrs.K:
berapakah kekerapan keda hupdates ituh???hehe..asenya updates selalu ugek,,haha

aS_c0mei berkata...

wakakak...klu mcm aku plak,nuffnanf tu saja suka2.sebulan sekali pun mujur aku cek amount tu sbb sakit hati bila tgk jumpah tu seciput jer!lgpun blog aku sapa je baca.tak glemer pong!kuikuikui

anyway,good luck ya mama.try la buat surat ke nuff mcm kawan2 mu dia atas tu suggest...;)

mama rifQy berkata...

alaa ilek je eily..tapi buat la seklai surat kat nuff suh die alert kewujudan eily nih haaa..insyaALLAH..apsni ade la tuhhh..

ala..na dulu pon sgt2 la lambat nak boleh ke dapat!!!jenuh nungggguuu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

huhu yang nurulpun lagi teruk.rm10 tak sampai.hikhik..

ingat dulu BE ape menatang tah,ingat BE tuh yang duk ikalan2 masuk kat blog tuh,rupanya tu campaign..teruk sgtpengatahuan ku dlm nuffnang nih..maluuu