Rabu, 5 Januari 2011

DAH ADA PENGOMEN TEGAR

Dah beberapa kali cuba try test..
asyik coding error
sampai kekadang dah naik tensen n jemu
Last2 pendam jer la hasrat itu...

Tapi ntah cmner terbuka pintu hati, nak jugak menambah
tanya ler pada yg otai2....
Akhirnya..























Mama berjaya jugak buat





















Top 10 list commentator

suka2..

Terima kasih kat Anje sebab bagi guide kat mama
Memula buat tuh, keluar sampai 3 widget keluar kat blog..akhirnya pas setting2
keluar ler menda alah ni kat blog mama..

Pasni leh ler mama wat surprise kat Pengomen paling banyak blog mama nih nnti
(Insyallah, ada rezeki lebih nnti ek)
Ini ler bestnya, dapat geng2 blogger yg baik hati
saling bantu membantu...
Alhamdulillah




Nota kaki:
ANJE a.k.a mamabalqis....luv u, jasamu dikenang..

12 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

heheh la bru buat ke..xpasan plk..kita punya tu pon tk buat lg..yg tu yg format komen lama yg baru ni ntah bila naman nk buat tah..hahaha

Diyana Zulkifli berkata...

yeh yeh.masuk 10 ten.hihi.suke3!

amiey lee berkata...

huaaaaa bantu la kita juga...kekeke dh dekat 10 kali wat tak jadi2 tensionnnnn

Wansteddy Tales berkata...

besh... saya pn xreti2 nk psg lg smpi skrg hahaha... nnt ble la eily ajar saya pulak :D

MRS. K berkata...

nama i ade la kat situ.. bukti pengomen tegar gak tu.. kekeke

Pn. Zana berkata...

x depun nama situ ..haha

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

yahoooo..nama kak ayu pun ader...hehe..

amirah berkata...

eh..ada jugala..hihi

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.fiza:
baru buat, sebelum ni buat x jadi..asyik error jer

Diyana:
pasni selalu lagi komen ek..maner tau first rank..haha

amiey lee:
insyallah...just klik kat widget tu n ikut arahan.

wan:
boleh sangat wan...kalau yg anje ajar ni senang ajer asenya..

BIONIC WOMEN berkata...

mrs.k:
tegar ler tu...kalau x tegar memang ku paksa jadi tegar..haha

pn.zana:
kena berusaha lagi ler nampaknya..
:(

ibudamia:
boleh diimprovekan ag kak ayu..jadi top 3..haha

amirah:
mesti ler ada kalau slalu jgk sini..hehe

Nad @ MamaZakwan berkata...

eily, pasni ajar kite pulak tau! :)

mama rifQy berkata...

wah..eily makin mantap nihh!!