Isnin, 24 Januari 2011

SANGAT SAKIT HATI

Sangat sakit hati dengan dia...

Saper lagi kalau bukan maxis berukband yg sangat hampeh keslowan nyer....
Belum limit ag ler, tapi nak buka 1 page pun berjam2.
Sebab dia ler mama xleh BW arini...xleh nak baca cerita kengkawan..
Dah reply komen pun xleh hokehhhh..

Haduuuuuu.....tapi xleh marah banyak2 sangat nih.
BE Maxis duk tengah menari2 tuh..kang x pasal2 benti pulak...kuikuikui..
Harap dia stay ler kat situ lama2..
SAYA PENGGUNA TEGAR MAXIS.. :)
Ayat ni ayat baik punyer kipas.hehe

So kengkawan, pepaham ler x, kalau mama sunyi dari komen box u oll.
Baca entry u oll pun xleh, ni kan plakk nak komen...nnti mama jengjalan ek..
Hah..nak jadi blogger tegar jugak ker?

OPPPssssss...petang ni mama nak ngedet ngan sorang blogger glamor.
satu langkah ag mama ke depan, ni kali ke2 tau jumpa blogger.
X sabar nih..
Saper lerh teka saper agak2nya mama nak jumpa..
tekalah...tekalah...

Oklah...cau cin cau..nak bersiap2.



Nota kaki:
Hajat nak update hadiah GA..xleh ler, a dapat nak uplod gambar

10 ulasan:

zura@iwan berkata...

ye le...maxis berukban skrg ni slow tul arr..huhu...

ibuayahdamia berkata...

huhu..sian pulak kak ayu dengar.

wahhh sapa kah itu???

Gieyana berkata...

betui2..turut magalami nasib yg sm!huhu..tht why cepat sgt maxis hits quota volune dier!huhuskrg guna wifi kt opis nie..tp kejap2 dia tendang! Adeiii!

MrS. F!zA berkata...

gunalah streamyx!!! hehehe

wah sape kah gerangannya??

wan nurul hezrina abd halim berkata...

=)sabar2 mummypun pernah masa kat melaka guna maxis.mmg terserlah kelembapannyer..nak2 kalau loading pic lglah slow cm siput..

tapi kalau kat pjaya mummy guna bband celcom..oklah setakatnie tak delah lembab sangat..tapi kalau kat umah jer baek guna strimix kot

Jeely jelly berkata...

gunalah berukban celcom... :) kadang kale being loyal tu x bape perlu.. haha *jahat !

Cik Jue berkata...

tak pelah mama cik jue un sama slow sangat2 ni kat opis mcm hampeh jugak..kat umah tengoklah malam nanti cik jue pakai stremex...kadang2 slow kadang laju tak sempay nak kejar

Lelord berkata...

hehehhe...camne la ropanya nanti kalau dh balik coti. dh best kat sini tenet laju, balik melaka tenet lembs

klik hb tuk eily

mama rifQy berkata...

sian lak!!

nak jumpe sape tuh eily!!

AngahSayang2314 berkata...

sapa yer... nie yg buat suspen jer???