Khamis, 14 Julai 2011

AKHIRNYA, BERSUA MUKA, BERTENTANG MATA

Setelah berkali2 jugak misi bertentangan mata gagal
Akhirnya dapat jugak mama berjumpa dengan seorang blogger
yg telah lama menjadi sahabat di alam maya tapi dekat di hati..

Nak tau siapakah blogger yg mama maksudkan itu????
Cer teka..cer teka..cer teka????





























Yeay..akhirnya dapat gather2 ngan Fiza Naman sekuarga..

Dah banyak kali sebenarnya asyik nak jumpa tapi x jadi ngan Fiza nih
Kali ni memang dah rezeki kot, dapat jugak berjumpa walaupun sekejap sangat.
Kami sampai dah nak maghrib, ada masalah yg x dapat dielakkan..
Gambar pun x banyak, nak berphotoshoot ngan Chekgu Naman pun x sempat..huhu

Kamera mama x canggih, gambar pun x berapa nak cantik.
X sabar tunggu gambar dari kamera fiza..huhu

Percubaan ambil gambar anak2 yg gagal..
Darwisy sedikit jual mahal..haha

Memang sekejap sangat pun jumpa ngan Fiza, sembang banyak pun x sempat.
Hajatnya nak pergi semula, nak berphotogediks ngan kamera chekgu Naman tu
Yelah, kalau x, xder gambar ber3 kan...asyik mama amik gambar papa, papa amik gambar mama

Time kasih Fiza n Naman yg sudi jumpa ngan kami walaupun sekejap ajer.
Time kasih dan maaf kami lambat sangat atas sebab2 yg tdk dapat dielakkan
pastu sesat plak sampai ke stesen putrajaya sentral nun hah..hehe



Time kasih jugak wat fiza n naman kerana buat kalendar kiut ni utk Dhiya
Dah tampal kat dinding bilik Dhiya
Katanya :"Mama baby boy bagi kat Dhiya nih"..

Then Fiza ada bagi mama tepung goreng RFC
Nnti dah guna mama buat entry.hehe

Kesimpulannya, walaupun sekejap tapi puas hati sebab dah dapat jumpa fiza.
dan seronok melihat keletah DArwisy yg comel.
Harap persahabatan kita ni terus berkekalan yea, Fiza n Naman


Psssttt: Kisah gi flora Putrajaya ni petang nnti mama tempek yea.


Nota kaki:
Dah ramai jugak blogger yg mama dah jumpa...

14 ulasan:

sarah-najwan berkata...

jumpa rakan blogger mmg best...
dr maya ke realiti

n@m@n berkata...

dhiya kalau diasah bakat berposing,ada harapan jd model cilik ni..

Gmbr ktorg pn xcntk gk..sbb mlm xdelah view menarik

dinor's family berkata...

blum penah jumpa mana2 bloger lg...ade la ,mamalieyna tp xpenah bgambar bsama lg kn ...tgk la...suatu hari kami gambar bsama lak...

LYAfrina berkata...

bestnyer..dah jumpa..kiter bila lagik?? hehehhe

Salina@IbuAqil berkata...

Mama!!! Bila plak besan nak bertemu besan ni mama?!! ngeh3!!!! ;p

Gieyana berkata...

owhh jumpa Fiza yer..tp kan, melalui blog lah kita dpt byk kawan kan..:)

♥MiZz-siHa♥ berkata...

siha blom penah jmp mn2 blogger lg..xtau la sape yg pertama jmp nie..hehe..

...sWeeT uMi... berkata...

best kan bile dpt jumpe kwn di alam maya ni...umi lum pernah lg jumpe mn2 blogger (",)

zaidah berkata...

bilalah kita semua akan berjumpa di dunia realiti....

ct N honey berkata...

teringin nak jumpa blogger kelab KSRS. mesti best

Amy Syaquena berkata...

Bestnya dah jumpa , bila pula giliran kita bertentang mata ye..

mama rifQy berkata...

wahh..eily..bile mau jumpe ni

e.l.i.z.@ berkata...

ooo ni la kalendar tu...lawa²..nk kena mintak naman buat jgk niiii hihi

Papa Mifz berkata...

wah best la jumpo kwn2 blogger yer...papa mifz x ponah lagi....