Sabtu, 2 Julai 2011

LARIAN 1 MURID 1 SUKAN

Hari ni papa kena berlari2..
Sempena Program Larian 1 Murid 1 Sukan
(dah lebih seminggu papa sibuk nak settlekan pasal larian ni)
besar katanya program ni, melibatkan semua Sekolah dan IPGM
katanya nak cipta rekod, nak masuk dalam
MALAYSIA BOOK OF RECORD..
lanjut:
http://mynewshub.my/bm/2011/06/10/larian-serentak-1murid-1sukan-1malaysia-cipta-rekod/

Secara kasarnya mama x nampak pun apa motif larian ini
selain mencipta rekod sedemikian, ape lagi motif disebaliknya????
huhuhu..yg nampaknya ialah, minggu ni kami berdua terperuk ag kat rumah
dah ler Ahad (esok )  sekolah papa ada sukan ler plak.
Seb bek ler Isnin papa cuti..leh ler berjalan time org lain kerja


Tq Mr.Goog.

Anyway...mama nak wish kat papa, selamat berlari-larian
semoga tidak pancit..hehehe.
X payah lari lelaju ler papa..xder hadiah pun..huh
(nnti kalau ada aper2 yg menarik tentang larian ni, mama update)



Nota kaki:
Nak tuju lagu leh???? Nak tuju lagu TOMOK..berlari.. hahaha

5 ulasan:

...sWeeT uMi... berkata...

tak syok kat dok terperuk kat umah time weekend cenggini...tp x pe ari senin leh la berjln2 ek,lps tension kikikiki...pd en. papa mama lak slmt berlarian.... (^_^)

kpah k-poh berkata...

terima kasih kerana sudi dtg blog kpah yaaa...
Hari ni anak kpah tak leh nak join larian..sebab dia tu semput..malas katanya..baik tido jer...alahai..cikgu pun pesan..kalau yg tak ingin nak dtg..baik jgn dtg..sbb nyusahkan cikgu nak kawal ramai2...hmmmm

mummysyafie berkata...

anak berlari, tapi akak yang penat. sampai ke malam badan sakit2 ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ha ha ha cute je tengok gambo tu...eily citer gather2 kita publish ari rabu, banyak no entry nak masuk ni, tak sempat nak story plak nanti

amirah berkata...

sama ler kita..terperuk je..