Khamis, 21 Julai 2011

FANATIC..FANATIC..FANATIC


Tengok gambar pun dah tau nak cerita pasal aper kan???
Tapi bukan mama yg fanatik tu..komfem ler bukan mama kan?
sebab time game tu main, mama mesti tengah tersengguk2 dengar ceramah..
x pun tengah sain aper2 borang merasmikan penamatan status surirumah..
Atau pun mama tengah makan makanan hotel yg best,
x pun mama tengah tido krohhh..krohhhh..krohhhhh...kat bilik hotel berekon. hehe

Yg mahel skit tu..RM108 pakteh Dhiya yg suh mama beli...
Dia memang fanatik Chelsea..huh....
Yang 2 keping lagi RM58 tu papa dapat free courtesy by Maybank
Camner papa dapat tu kena tanya dia ler, mama pun lum dengar cerita lanjut. haha

Mungkin tiket tu akan bagi kat Aki Dhiya gi layan Chelsea
Papa kata dia xnak gi....x minat katanya..bukan fan chelsea ler katakan..
Tapikan papa kata, dia nak gi ngan mama..nak bawak family layan bola
tapi x sangka ler plak kena time mama kusus..hhuhu.
Sian papa...ritu time Liverpool pun papa x dapat gi sebab ada kelas tuisen.

Buat pakteh, aki n maner ler tau papa gi tengok jugak kan..
Mama nak ucapkan semoga u oll enjoy the game..
sedihnya mama x dapat pergi....huhuhuhuhu...ingat ler mama kat sini ek..haha
(Entry ni kan, autopublished)...


Nota kaki:
Mama xder pasukan yg fanatik pun, mama asyik minat kat pemain jer. haha.
Dulu pernah ler duk giler ker Raul Gonzales, tapi sekarang dia dah tenggelam dek arus sungai. haha


Kalau ikut jadual, esok mama akan ada taklimat penempatan dan penerimaan penempatan.
Agak suspen hokeh, doakan mama dapat yg terbaik.

7 ulasan:

Lelord berkata...

hehehhee kita x minat sgt bola, cuma bila dh xdok kat msia ni jek dok galak sokong team rimau malaya

mamalieyna berkata...

hu mmg fanatik bola betul ni..mahai ek rege tiket dgn bola..hee~ tak pnh beli..taktau..ngee..

hope dpt ditmptkan di lokasi yg serasi dgn kamo yek~

Salina@IbuAqil berkata...

semoga mendapat penempatan yg sesuai mama.. apa2 hapdet erk..

ADEEYA berkata...

Wahhhhhhhhhh jeles nih :D blues forever ! "D

...sWeeT uMi... berkata...

wah ni betul2 fanatik ni hehehe...ok mama umi doakan semoga mama dpt posting yg terbaik utk diri mama and family (",)

Amy Syaquena berkata...

all the best dear..

eB ezrin berkata...

DASAT... KAMI X MINAT LA PLK ;P