Jumaat, 8 Julai 2011

HARU BIRU

Macam tajuk filem kan tajuk entry mama hari ni?
Memang tengah haru biru pun mama nih...
Nak tau naper mama haru biru??????
Ada 3 sebab

1st: Lapor Diri tangguh lagi
Sepatutnya semalam mama lapor diri sebagai warga KPM
kursus orientasi start semalam then abis petang nih kat Kualiti Hotel
Tapi dapat call dari KPM, katanya lapor diri kali ni pun dibatalkan lagi ke
tarikh yg akan diberitahu kelak, atas sebab2 x dapat dielakkan..
Hadoiiii, fenin mama tau...janji ngan pihak sekolah Dhiya nak register awal Julai
Tapi selagi mama x tau maner kena posting, xleh ler nak register sekolah Dhiya
nnti lambat2 booking penuh ler plak, dah kalut nak menyervey tempat lain
Masaelah..masaelah...

2nd: Pengomen tegar buat hal
Bukan pengomen tu yg wat hal...tapi gadget kat sidebar mama ni hah..
bengkek jer rasa...last mama printscreen 1hb seperti berikut


yg ni betul lagi, tapi try u oll tengok sekarang nih kat sidebar tu
trus lari lintang pukang jumlahnya..
Nampak gayanya mama kena kira manual ler jumlah undi bulan ni.
tengah kalut print ni..senang kira...Sajer je tau kasi mama banyak kerja

3rd: APALAGI....BODBEN LER...
tengok modem bodben ni, ase nak gigit2, nak kunyah lumat2 pastu telan
then setelah bercampur baur dlam usus mama ni..
akhirnya mama menjadi WIFI spot..FOC..bestnya.....
(hahhaha...giler jauh imaginasi, kalau betul, sanggup ku telan)
Harini dah 08hb okeh....bill due 6hb..dah bayar dah pun
sepatutnya semalam dah berdesup speednya...super power laju
tapi hampeh, terhegeh-hegeh macam penyu jer..ampagas betul..

Eh..tetiba lak letak gambar kontroversi (tq mr.goog)
Boleh x u oll buat x nampak perkataan lain selain perkataan haru biru
huwahuwahuwa...(ayat last skali mama suka)


Sekian cerita haru biru dari mama


Nota kaki:
Nak buat 1 entry ni pun memakan masa yg panjang..sebab xleh nak post.

10 ulasan:

amirah berkata...

hehehe..sabarrr jela eily..broadband mmng boleh buat kita punya darah naik turun kan..huhu

MRS. K berkata...

kepala tengah peningggggggggg nih..

Fieza79 berkata...

mmg haru biru ni...hehee

kita pun dah tukar widget lain utk pengomen tegar yg lama pd yg baru ni...mmg mcm menipu je yg dulu tu...hehee

...sWeeT uMi... berkata...

adoiii mmg pening la mama.umi nye komentar kat blog umi pun cam sewel je...igt nk cr yg lain la...sabar bebyk ek mama, yg 1st tu hope cepat la diorg bg tau senang nak wat segala urusan kan...amin,yg 2nd lak mama kena cr widget lain tu, pastu dpt bg tau umi skali ek heheh,no 3 tu mmg tak bleh blah, same je nagn umi..huhhu...pe pe pun sabar je la

LYAfrina berkata...

lya x pernah ltk widget tu pon.. teringin gk nk ltk... blh tgk pgomen tegarkita

*azni* berkata...

sabar eily..dugaan semua tu...

mamalieyna berkata...

haih...kasi konterversi je pic last tu..hehe..

mama tisya berkata...

mmg haru biru la kalo asik tunda je ye

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

masih menyimpan hasrat barang2 akan turun..

bila???

Sape nak angpow?

mamaRIFQY berkata...

kite komen bile kite free!! so tak kesah laa..dapat hadiah ke x..yang ptg hubungan ngan eily!! slalu bace blog eily..cume tak sempat komen..tuh tibe2 datang komen secara MEGA!!hahaa