Khamis, 28 Julai 2011

MISS U A LOT

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..ada yg rindu ker????
Terima kasih pada yg sudi datang jenguk sini walaupun xder entry.


Mama sekarang sedang menghadapi fasa baru dalam kehidupan
kena sesuaikan diri ngan new life...
So nampak gayanya blog ni akan terbiar sepi bebrapa ketika sahaja.. hehe
Kalau ada masa terluang, insyallah akan jugak buat entry sebiji 2..
rindunya ngan kamu2 semua..
Selama ni kengkawan blog ler yg menjadi peneman mama,
yg selalu ada tika suka duka, mendengar cerita sedih gembira mama.
time kasih semua..

Mama akan cuba sedaya upaya setting my new life dengan sebaiknya
then kita leh jumpa-jumpaan di alam maya ni lagi
leh ler mama gi ngetuk pintu umah u oll yg banyak dah mama tertinggal citer best.



Doakan yg terbaik utk mama hokehhh..
stori secara details, nnti ler mama citer ek..

13 ulasan:

amirah berkata...

gud luck eily..semoga semuanya dipermudahkan..

eima berkata...

nak cari resepi mesti kena dtg jugak ..heheh

nk tau gak pe jd ni ...

Citarasa Rinduan berkata...

all the best mama dhiya..

ayu doakan y terbaik utk kamu
sebenarnya ayu rindu sama dhiya..

aduh!!
lama tak nampak wajah dia dlm blog nie...

Salina@IbuAqil berkata...

Memang rindupun mak besan.. Rindu sangat2.. Betoi ni x tipu.. ;) Wish u best of luck ye mak besan.. :D

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

welcome back!!

...sWeeT uMi... berkata...

wahhh windu gak entry dr mama...tak pe settlekan mana yg penting dulu hehehe...

Amy Syaquena berkata...

All the best dear i know u can do it... insyaallah semuanya akan kembali normal percaya la.. cuma awak kena berkorban sikit...jaga diri ok

zaidah berkata...

semoga mama dapat menyesuaikan diri dengan kehidupan yang baru...

LYAfrina berkata...

gud luck..
moga cpt kmbali bblog :-)

Cik Yan berkata...

sukses selalu dear..sedih tu..dh biasa dok uma tetiba brpisah dgn anak w/pn sekejap...kan?

Wansteddy Tales berkata...

kami sentiasa menyokong Eily, tabahlah ya... semoga eily sukses dlm segenap bidang yg eily ceburi :)

Amy Syaquena berkata...

good luck dear , amy doakan semoga segala urusan eily di permudahkan dan selamat berpuasa juga ye dear..

kayyana berkata...

eily nnti citerlah sikit pasal hal keje.. hehehe.. mesti eily rindu nak jadi housewife kan