Khamis, 14 Julai 2011

SEKEJAPAN DI FLORIA PUTRAJAYA

Memang sekejapan pun kami pegi..x sempat menjelajah pun.
Kami sampai dah nak maghrib...sebenarnya janji ngan Fiza Naman petang
Tapi kebetulan plak papa balik dari mesyuarat pun dah kat kul 4..
dhiya lak tido, kalau x kerana dah berjanji ngan Fiza, memang kami dah x pergi
Tapi janji mesti dikota kan?

Mama lak puasa hari tu, sampai2 tu suh papa carikan air utk berbuka nnti.
so mama berbuka ngan air jer, pastu jalan2 tengok2,
Lepas Fiza balik kami pun balik....memang sejam jer kot..huhu

Jom layan jer la, picc yg ada..tapi x banyak pun..
Kamera mama ni malam x berapa nak cantik gambarnya


Selamat datang kerumah saya..hehe
Ada rupa gadis ayu x???? 
tapi jgn tengok tang bahu Malek Noor tu, tang perut pun jgn tengok ek!!
 eh, cakap jgn tengok, tengok jugak ek???

 Aksi patah pinggang, mak ngan anak..

 Sekali lg mematahkan pinggang..Tangan tu baik punye cover


 Suka gambar ni, tapi x suka sebab mamanya nampak gemuk

 alahai budak yg x suka tengok kamera dan senyum ni


 Menten masam

 Tetiba ada pulak peminat Dhiya nih..
Dia ni kami x kenal pn tapi mintak bergambar ngan Dhiya, 
katanya Dhiya cantik..haha
Dia xtau Dhiya memang x suka kamera.
Muka pun dah macam kena paksa..puas dia suh dia tengok kamera.



 Semacam jer tengok gambar nih.


 Gambar ni Dhiya yg amik...
Cantik kan?? nak wat camner, xder org nak amik gambar
harapkan anak jer la.




Itu sahaja cerita kami di Floria Putrajaya
Gambar2 bunga x snap punn...kami x tengok pun bot berhias dan sebagainya
ingat nak gi lagi, nak berphotoshoot ngan Naman...
Nak abadikan gambar family yg kami jarang2 ada..huhu


Nota kaki:
Gambar2 kat atas percubaan mama pakai inner ngan shawl..camner ok x?
Tapi yg mama pelik awat x jadi muncung macam Fiza, Mrs.K dan org lain pakai?

15 ulasan:

MRS. K berkata...

awak kena tetas inner tu kasi lebar skit.. baru muncung.. huhu..

eceli, i pon pegi tau hari u pegi tu.. i pegi dalam kui 9 malam.. tgk bot berhias.. hehehe

Salina@IbuAqil berkata...

Sama mcm Aqil seksa nak bergambor.. Kalo x dukung jenuh nak kejor ajak bergambor.. Eiiiii last2 ibu dia ni ler yg tergedik sorang2 bergambor.. Ngeh3!!!! ;p {mama!! bila kita dua nak gedik2 bergambor ni?! ;)}

amirah berkata...

ok je pakai shawl tu..lawala eily..yg pasti nampak kurus ok...eee...jelesss

LYAfrina berkata...

inner tu kalo nk muncung kena gunting sikit kat bahagian bwh.. y belakang tu... ikut keselesaan...

kalo lya smpai kt tmpat gni..rsanya smua sudut nk posing,heheheh

Zimah berkata...

elly, napa dtg putrajaya x bg tau..bleh jmpe..lama dah x jmpe ni..huhue..akak berjiran je ngn Mrs Fiza & Cekgu Naman tu..kalo janji nak jmpe diarg..bg tau akak eh..bleh join..

mama rifQy berkata...

na mmg tak reti yang amat nak bershawl ni..seyesss !!

Bionic women berkata...

zimah:
Nak gitau camner, xder no phone, nnti kalau kita gi kita bagitau ek..lama dah x jumpa kan?? hehe

...sWeeT uMi... berkata...

sonok kan bersnap di keliling bunga-bungaan (^_^)

Zimah berkata...

add la akak kat FB..Hazimah Mustafa
nnti akak bg no phone eh..

e.l.i.z.@ berkata...

eh eh muka dhiya napok supo papa dio doh hihihi haitu supo mama

Papa Mifz berkata...

wah2...anak beranak bergayo ala patah2 pinggang x hengat....hehe

MrS. F!zA berkata...

eh pandai dhiya amik gmbr tu ngam2 frame daun2 tu..kira center lah kiri kanan..hahaha

ha kan dh kata dhiya ni spesis cantik..bukan comel tau..cantik tu lg atas dr comel..kikiki..

Bionic women berkata...

mrs.Fiza:
tq unty, tapi dhiya jenis x suka senyum..huhu..

CIK JATT berkata...

wah. mama and anak sama2 pandai posing. i like!

by the way, salam kenal. i follow k:)

mummysyafie berkata...

bergambar sakan la, cantik gak dhiya amik gambar erk. tak tunggu bot berhias ke?