Ahad, 3 Julai 2011

MAHARAJALAWAK TAYANG KAT ASTRO PRIMA



Maharajalawak dah pun abis dah pun
Ramai ler yg menyetopkan langganan Astro Warna kan? kan?
Uihhh, asenya memang ramai yg langgan pakej Mustika tu sebab ML

Mama ni masih ag kempunan ni nak tengok Maharajalawak 
Ase2nya 4 episod awal jer yg mama tengok kot
tu pun tengok jozan, sepah, jambu n nabil..tgk pun dalam utube aje
yg lain tu mama x sempat2 nak layan pun.........................
Asyik nak jaga usage limit bodben, tapi ujung bulan tetap hampeh
nak layan kat you tube, rasa macam x cukup, x kemas, x masyukkk jer
Tambah lagi ngan brodben yg sekejap on sekejap macam gajah merangkak 
lagi ler tensen tahap gaban nak bertukar2 tu..huhu.sedey

So.....ASTRO....
xnak ker wat siaran ulang tayang kat ASTRO PRIMA????
Sian tau kat kami2 yg x mampu nak melanggan MUSTIKA dulu
nak jugak melayan krem tulang pipi, tengok dowang melawak.
Please...please...pleasee......

Daripada x abis2 ulang tayang Man laksa, ler Nana tanjung ler
yg dah termuntah dah mama nak nengok muka pelakon2nya tu
baik ler tayang balik maharajalawak...
Permintaan ikhlas ni..huhuu...tapikan..tapikan..tapikan

Kalau nak tayang tu, tayang ler cepat2 ek, 
sebabnya bulan 8 nnti kami nak terminate dah astro..
bye..bye..saper suh mahal sangat, pastu hampeh..huhahaha

Ker kena buat surat rasmi ek kat ASTRO???? hehehe



Nota kaki:
Agak ketinggalan kalau bab2 cerita kat tv ni, ratu kartun konker tv kat rumah nih.


*opsss...ada yg salah sangka ker ngan tajuk entry..'i am sorry"

7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

hehehehe..
mmg tekejut dgn tajuk entry..

waka..waka..

kak ayu walau ambil banyak pakej astro tak sempat nak tonton..
sentiasa sibuk.....

agak2 nak potong gak lah HBO..
tapi warna jangan.. sbb kalau free tulah chaneel yang kak ayu layan

alyyani berkata...

sy pun tersalah sangka gak. heheh.. hopefully astro bole consider since cerita ni dah habis.

...sWeeT uMi... berkata...

umi pun tak langgan channel tu so mmg btul ketinggalan la bab ML ni huhuhu...same la ngan umi tv alwaiz di konker dek anak tersyg huhuu...

sarah-najwan berkata...

lol..akak tertifu ni ngan tajuk n3..huhu..

akak pom xlanggan citra..mampu tgk dlm utiub ajo..malas nk langgan sb da langgan mende lain..

tapi dgn kos makin meningkat ini..akak potong belako..amik yg basic shj..hehehe..

MamaRifqy berkata...

na pon turut tertipu la eily!!hehhehhee..na mmg tak layan sgt ML tuhh!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ala kita tak minat sangat la citer2 camni, tak layan langsung

kayyana berkata...

eily.. ingatkan maharajalawak dah dpt masuk astro prima.. bru hati gumbira nk potong mustika.. huhuu.. kene buat surat rasmi kot eily..