Khamis, 7 Julai 2011

JUMPA BLOGGER GLAMOR LAGI

Ari Ahad ritu berkesempatan jumpa sorang blogger glamor.
Dah semakin ramai blogger yg mama jumpa, sukerrrr sebab ramai kawan
U oll mesti dah tau saper kan??? sebab blogger yg dimaksudkan 
dah buat entry dah semalam..huhu.
Mama n dhiya jumpa Anje dan Balqis kat Sunway Pyramid..
Best borak2 sambil biarkan anak main kat playground
Ase sekejap jer masa berlalu, banyak ag nak berborak..hehe

Me n Anje mamabalqis

Kaum ibu dan anak mereka.hehe

 Mak2 kena dera ngan anak buat peace..
ikutkan ajer laaaa.

 Balqis ni ratu posing tau..Dhiya duk ikut jer aksi dia


Layan aksi Balqis ngan Dhiya ek:




Dhiya buat posing patah pinggang


Kalau u oll peratikan gambar2 kat atas,
semua gambar Dhiya x senyum tau..
begitulah peel dan kisahnya ngan anak mama tu..mahal sangat senyumnya
Geram lak tengok Balqis yg sangat ler sporting bergambar.
Dhiya...silalah tuntut ilmu tu yea..

Tapi last2, Balqis dah semakin kureng mood, posing ler kami ber3

Seronok betul budak berdua ni bermain tau..
Sampaikan masa nak balik balqis sedih...kesian plak.
Dhiya plak dari dalam kereta sampai ler kat rumah
asyik sebut 'atish' 'atish'..kawan Dhiya nama 'Atish' katanya.

Tq kat Anje sebab bagi colouring set tu kat Dhiya..
Balik tu terus Dhiya mewarna..
Nice to know u Anje...n..nnti kita jumpa ag ek..

U oll kalau nak tengok gambar yg lagi best n banyak 
leh terjah entry Anje
Anje guna DSLR, gambar2 semua masyukkkk
Mama guna kamera cabuk ajer.

Nota kaki:
Ramai lagi list blogger nak jumpa ni, tapi xder rezeki jer lagi

14 ulasan:

eB ezrin berkata...

cantek gaks... eB suker tgk :)

amirah berkata...

bestnya dpt jumpa kwn blogger kan eily..tp ni mmng fix appmnt ngan mamabalqis ni ke? ke tak sengaja jumpa

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita dah tak glamour la, suam2 kuku je...ha ha ha...dah tak berupdate blog kita tu,

mummy_ayu berkata...

tu la..ada baca kat blog anje...seronknya..
Balqis memang friendly la

LYAfrina berkata...

BESTNYER..DH JUMPA ANJE..LYA PON TERINGIN GAK NK JUMPA BLOGGE2 NI..BIARLA HUBUNGAN PSAHABATAN DI ALAM MAYA NI ERAT HINGGA KE ALAM REALITI KAN??

MrS. F!zA berkata...

weekend ni meh dtg floria putrajaya plk..boleh kita ngedate sampai pengsan!

MRS. K berkata...

bile? bile? bile?

zaidah berkata...

bestnyer dapat jumpa rakan blogger yang lain.....

♥MiZz-siHa♥ berkata...

waa...berjumpa yea...sronok la kan..

...sWeeT uMi... berkata...

cepat je mesra diorg ni kan, budak2 cam tu la...suke tgk diorg ni cam adek beradek lak hehehe

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo dhiya mcm aqil kadang2 payah bebenor nak senyum kalo nak brgambor.. Ibu dia je slalu yg trlebih gediks.. Huhuhuhuhu

Pn. Zana berkata...

nnti jumpe sya pulak ye.sy biasa2 je..:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

memang best dapat jumpa kawan2 blogger ni...eily kak ayu dah jumpa, anje pun kak ayu dah jumpa..so bila nak jumpa lagi??? hehe..23-24 kak ayu kat KL...

mama tisya berkata...

dhiya tkmo pandang camera..tkpe2 dia malu2 tu..hehehe