Ahad, 28 November 2010

APA KES NI???




Hadoiiii...terkecik la pulak...

Mama dapat emel ni dari nuffnang..tapi....
kurang paham ler ape sebenarnya yg terjadi..

Kengkawan yg hebat2 tentang nuff ni boleh tolong xplained skali ag kat mama x????

please

(Ni mama copy aper dia tulis)

Dear Nuffnanger,

Due to a system error, your global CPC earnings for the week of 14th-20th November were duplicated when the earnings were credited yesterday (25th November). You are receiving this email because your account was affected.

We have made the necessary adjustments to our system and you may find that your displayed earnings will be slightly different from the 25th of November due to this.

We apologize for this error and any inconvenience caused to you. Thank you for bearing with us.

(dulu SPM, BI credit, tapi x paham plak bahasa nuffnang nih..aper yg dimaksudkan dgn
"duplicated" dan"amount was credited yesterday tuh????")


adakah nuffnang dah tersilap masuk amount dalam akaun mama..huhu


nota kaki:

masih buta tentang nuff nih..hahahaha

ada yg dapat email sama ngan mama ker???

6 ulasan:

n@m@n berkata...

keh..keh..

dapat jugak..

nuffnang terlebih baik hati jap, sistem error, earning kita digandakan

pastu depa kira balik, depa tolaklah

Miza Yusof berkata...

salam. mama, miza pun kena jugak macam ni. uwaa. sedihhh :(

"missrivebell mumun" berkata...

eh cmtu eh.. mumun xkena la plak.. selamat... memang ciput jer pun.. hihi

maya amir berkata...

ohww..saya pun dapat jugak email nih..uwaa...sedih, baru tgk meningkat, tetibe menurun plak...uwaaa...

salam perkenalan:)

sarah-najwan berkata...

dpt gak..dia salah kira je..adalah dia amik baliklah..hehe

saya dia amik sehinggit kot..hehe

Wansteddy Tales berkata...

sama kes la kita eily... ingtkn kena sorg je huhu